8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.4. 2019 – Jana

22. 04. 2019 | Poslední díl
Prostřeno bude v Pardubickém kraji.  O titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun tři ženy a dva muži. Jako první se k plotně postaví milovnice jógy a zdravého životního stylu Jana. Ta nejraději připravuje indická jídla a zdravé pokrmy, které obsahují hodně zeleniny. A takové bude i Janino menu – zdravé. Jana připraví mini tortillu, dýňovou polévku s bazalkovým pestem nebo třeba losos na ghí s bramborovo-mrkovovým pyré a citrónovou omáčkou. A co je to ghí? S tím si hosté budou hlavu lámat. Také zábava všechny překvapí – naučí se vyrábět antistresový míček. Někteří by si mohli vyrobit rovnou i do zásoby.

Prostřeno – 22.4. 2019 – Jana:


Prostřeno – 22.4. 2019 – JanaV pondělí 22.4. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Jana Hloušková (27). Jana vystudovala střední zdravotnickou školu. Pracovala jako administrativní pracovnice, servírka, provozní a asistentka prodeje. Nyní je lektorkou jógy. První hostitelka je svobodná a bezdětná. Žije s přítelem, se kterým jsou spolu dva roky. Právě ten ji přihlásil do pořadu, sám je pravidelným divákem pořadu. Myslí si, že Jana má šanci, protože umí dobře vařit. Prostřeno a myslí si o Janě, že umí dobře vařit. Pokud by vyhrála, peníze by investovala do rekonstrukce bytu a část by padla na cestování.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana, v pondělí 22. 4. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.4. 2019 – Jana:

Prostřeno – 22.4. 2019 – Jana
Prostřeno – 22.4. 2019 – Jana
Prostřeno – 22.4. 2019 – Jana
Prostřeno – 22.4. 2019 – Jana
Prostřeno – 22.4. 2019 – Jana
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles