8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17. 3. 2024

17. 03. 2024 | Televizní tipy
Legendární magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře, kutily a všechny, kdo chtějí pohodlně bydlet, příjemně relaxovat či zdravě žít. Pořad s Oldřichem Navrátilem a jeho kolegy, plný sezónních rad, tipů a názorných ukázek. Vaše chvíle pohody v pravé nedělní poledne!

Tentokrát to vezmeme od podlahy a její suché výstavby. Svět dýní, to není jen halloweenská dekorace. Ukážeme, že sortiment této zeleniny je velmi široký, stejně jako její uplatnění v kuchyni. Na půdách našich babiček leží takové podklady, jako je starý škopek nebo vanička na prádlo. Dají se z nich vytvořit úžasné kousky, například polička do koupelny. Pustíme se do úklidu zahrady a ukážeme, jak se dají zpracovat větve. To, že se z nich dá udělat štěpka, už víme, ale co když chceme větší větve zpracovat na topení a připravit si z nich špalíčky?

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17. 3. 2024Pomůžeme s orientací v pomůckách pro moderní trénink psa, ukážeme, jaké k němu patří a jaké ne. A naučíme se i nesmírně praktickou hru pro život se psem – chytání postroje. Květinové aranže neovlivňuje jen móda, ale také nálada ve společnosti. Využití kovu v aranžích je na ústupu a nejvíce populární je dřevo. 

Prozradíme proč a také si jarně ozdobíme větev na stůl. Řízek s citrónovou šťávou nebo s octem? Kdo má pravdu a kde se to vzalo? Na to se zkusíme podívat, a ještě při tom nebudeme plýtvat! Zbystřete, pokud se chystáte sít rajčata. Ukážeme, co si pro jejich předpěstování v květináčku nebo v sadbovači doma za oknem připravit a jak na výsev krok za krokem.
 
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení.

S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Markétou Mayerovou, zahradníky Michalem Plundrou, Lenkou Šulcovou a Tomášem Trejbalem, (ne)cvičitelem psů Tomášem Nushartem, kutilkou Lídou Garciou, odbornicí na úklid Kateřinou Brožovou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 17. 3. 2024 v 12.00 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !