8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 3. 3. 2024

3. 03. 2024 | Televizní tipy
Legendární magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře, kutily a všechny, kdo chtějí pohodlně bydlet, příjemně relaxovat či zdravě žít. Pořad s Oldřichem Navrátilem a jeho kolegy, plný sezónních rad, tipů a názorných ukázek. Vaše chvíle pohody v pravé nedělní poledne! 

První jarní díl představí zbrusu novou rubriku Úklid pro klid s Kateřinou Brožovou, která poradí, jak rychle a snadno vyčistit vodní kámen ze sprchové baterie, navíc ekologicky. Maliny má v zahradě skoro každý, ale aby dobře plodily, je potřeba si pohlídat správnou techniku řezu. 

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 3. 3. 2024Podíváme se, jak směle do toho! Vlhkost v bytě, domě nebo na chalupě je velká potíž. Prozradíme, jak zjistit její příčiny a předcházet jim. Odpovíme na otázku značně rozdělující společnost – jíst, či nejíst česnekový klíček? Z oblíbené plodiny navíc rovnou vykouzlíme majonézu z pečeného česneku pod pečenou paprikou na domácí focaccie.

Blíží se svátek žen, a tak naše Žena za ponkem vyrobí stylovou vázu ve tvaru srdíčka ze zbytku dřeva. Minutový manžel se v Lekcích pro ženy zaměří na izolaci, ať jde o to na potrubí, vzduchotechniku nebo garážová vrata. Protože kdo s izolací šetří, má za tři. Rajčata jsou jednou z nejpěstovanějších zelenin u nás – ukážeme novinky v jejich sortimentu i nejčastější problémy při jejich pěstování. Tomáš Nushart v nové rubrice Necvičák postupně ukáže, jak vypadá moderní trénink psů a v prvním dílu představí klikr.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Pepou Libickým a Markétou Mayerovou, zahradníky Michalem Plundrou, Lenkou Šulcovou a Tomášem Trejbalem, (ne)cvičitelem psů Tomášem Nushartem, kutilkou Lídou Garciou, odbornicí na úklid Kateřinou Brožovou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 3. 3. 2024 v 12.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 3. 3. 2024:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 3. 3. 2024
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 3. 3. 2024
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 3. 3. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !