8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Relaxujte v pohodlí svého domova!

11. 10. 2011 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Již nemusíte nikam chodit! S infrasaunami můžete relaxovat, otužovat se či se prohřívat v pohodlí svého domova.

Infrasauny se díky svému širokému využití těší stále větší oblibě nejen ve zdravotnictví, kosmetických centrech, sportovních klubech, ale také v domácnostech po celém světě.


Infrasauny jsou ideální pro relaxaci, detoxikaci organizmu, otužování či k prohřátí před cvičením. Lze je tak považovat za rovnocennou náhradu klasického saunování. Princip infrasauny spočívá v prohřívání těla pomocí přenosu tepla infrazářením. Prohřívá se tak nejen povrch těla, ale teplo proniká i do hloubky tkáně.

Infrasauna HyundaiVýhody infrasauny


Výhodou infrasauny oproti klasickému saunování je rychlejší prohřátí těla a rychlejší nástup intenzivního pocení. Také ohřev organizmu probíhá přenosem tepelné energie infračerveným zářením a ne ohřevem od horkého vzduchu.

Další výhodou infrasaun je i nižší okolní teplota vzduchu v infrakabině a tak jsou infrasauny vhodné i pro lidi,  kteří nemohou ze zdravotních důvodů využívat klasické sauny. Vždy je to však třeba nejdříve konzultovat s lékařem.

A proč jsou infrasauny tak populární?
Pobyt v infrasaunách snižuje ztuhlost a bolest kloubů, zad a končetin, podporuje krevní oběh a eliminuje toxické látky z těla. Navíc posiluje imunitní systém.Ženy určitě ocení to, že pravidelné návštěvy infrasauny zlepšují vzhled pleti  a mají pozitivní vliv také na redukci celulitidy.



Materiál používaný na infrasauny


Standardně používané materiály pro výrobu infrasaun jsou severský smrk a topol. Vyšší třídu používaných materiálů představuje hemlock. Hemlock je speciální druh borovice rostoucí na západě severní Ameriky. Je to exkluzivní saunové dřevo s velmi jemnou strukturou, bez suků a pryskyřice. Je extrémně stabilní, minimálně pracuje a nekroutí se. Jeho další výhodou je imunita proti tvorbě a množení mikroorganismů.

Infrasauna HyundaiInfrasauny Hyundai


Pokud tedy uvažujete o pořízení infrasauny můžete vybírat infrasauny značky Hyundai. Infrasauny Hyundai jsou k dostání v modelech pro 1 – 3 osoby ve standardní nebo rohové úpravě. O kvalitě těchto infrasaun svědčí také to, že kabiny jsou vyrobeny z Hemlocku, tudíž zajišťují ideální saunovací podmínky. Všechny infrasauny Hyundai jsou navíc vybaveny karbonovými topidly.

Ty oproti běžněji používaným keramickým topidlům zajišťují:
  • rovnoměrnější rozložení tepla v sauně (velká plocha vyzařování tepla)
  • větší bezpečnost (díky velké ploše mnohem nižší povrchová teplota)
  • energetickou úspornost (větší energetická účinnost)
  • větší rychlost a efektivitu prohřívání organismu (vhodnější vlnová délka tepelného záření)

Infrasauny Hyundai jsou lehce složitelné a připraveny na zapojení do zásuvky o 230 V. Vyšší modely infrasaun  Hyundai jsou vybaveny rádiem s CD a MP3 přehrávačem a některé modely infrasaun mají také vnější osvětlovací rampu.

S infrasaunami Hyundai, jejichž jednotlivé modely nesou jména středomořských letovisek, se budete cítit jako byste byli právě na dovolené.

Náš tip:

Vyzkoušejte infrasaunu Hyundai Lanzarote2. Tato infrasauna Vás svým luxusním provedením zaujme na první pohled a bude ideálním doplňkem do Vaší domácnosti. Je určena pro 2 osoby, má elektronické ovládání a rádio s CD a MP3 přehrávačem. V této infrasauně si můžete také užít světelnou terapii na bázi LED osvětlení.

Více informací o infrasaunách Hyundai získáte na oficiálních stránkách www.hyundai-electronics.cz.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
já chodím do krytého bazénu do )Ústí a tam ji maj - ja fakt úžasnáSmajlík

a doma bych ji bralaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík tak to by se mi líbilo mít domaSmajlík sauničku
Obrázek uživatelky
profil
ja taky
Obrázek uživatelky
profil
tu pokladnici dnes už asi nenaplním,potřebuji hromadu zlaťákůůůůůůůůů
Obrázek uživatelky
profil
přišly zlaťáky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles