Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šatník se nemá měnit, ale doplňovat

10. 03. 2010 | Pro ženy

Toto je pro nás ženy typické a jsme tím všechny bezpochyby známé. Stojíme před skříní a bezradně krčíme rameny se slovy, že nemáme co na sebe. Určitě mi dáte za pravdu, že to není tím, kolik toho ve skříni máme, ale spíše tím, jak se všechno dá kombinovat.

Největší problém je, že neumíme nakupovat. Často nenakupujeme nové kousky tak, aby doplňovaly ty starší anebo neumíme využít funkci doplňků. Není na škodu, udělat si jednou za čas ve skříni revizi a nepotřebné věci vyházet a tím uvolnit místo pro nové věci. Možná vám s tím pomůžeme a doladíme váš šatník k dokonalosti.

 

Někdy to není úplně tak jednoduché. Buď si sami nevíme rady a v prodejnách jsou málo kvalifikované prodavačky nebo si to z finančních důvodů nemůžeme dovolit. Pokud se ale rozhodnete jednotlivé kousky v šatníku vhodně sladit, určitě tím spoustu peněz ušetříte. A ze starého šatníku se stane rázem nový.

 

Ne vše co se nám na pohled líbí, nám musí nutně slušet. Nejprve musíme poznat samu sebe, svou postavu i svůj styl. Udělejte si na sebe čas, stoupněte si před zrcadlo (nejlépe ve spodním prádle) a zjistěte, zda máte krátké nohy, široké boky, úzká ramena nebo větší poprsí a jestli se ve tvarech vašeho obličeje a postavy objevují oblé nebo rovné linie. Pokud chcete v oblečení dobře vypadat, pak byste se měla oblékat v souladu se svým tělem. Nikdo není dokonalý a čím víc toho o sobě víte, tím více toho můžete při nákupech využít. Jednoduše pak zjistíte, které věci vám sluší a můžete je spolu s doplňky kombinovat jako skládačku.

 

Je neuvěřitelné co dovedou doplňky vykouzlit. Naprosto fádní outfit dokáží změnit k nepoznání a z vás vytvořit nepřehlédnutelnou princeznu.

 

Jana Arnoštová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jedině doplňovat na změnu si netroufnu=)
Obrázek uživatelky
profil
SEKÁČ TO JISTÍSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Která z nás by ráda nedoplňovala šatník je to naše ženská ujetost.Která má ale již rodinu,tak je většinou až na tom posledním místě,dy si dovolí něco do toho svého šatníku doplnit.A stejně pak opravdu stojíme před tou skříní a nevíme co pro danou příležitost vzít na sebe.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles