Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Schwarzkopf Elite Model Look 2015 zná vítěze

21. 09. 2015 | Ze společnosti
Ve Španělském sále Pražského hradu se ve středu 3. září uskutečnilo finále prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2015 pro Českou a Slovenskou republiku. Největší modelingová soutěž na světě, do které se každým rokem přihlásí přes 450.000 zájemců z více než 55 zemí světa, zná nyní jména vítězů pro Českou a Slovenkou republiku. Stali se jimi Aneta Měšťanová (15) a Kristian Černík (15)  za Českou republiku a Lea Novosedliaková (17) a  Dominik Oravec (18) za Slovenskou republiku.


Finalisté soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2015 předvedli kolekce francouzských a italských módních domů. Fashion partnerem finálového večera byla společnost Luxury Brand Management.

Schwarzkopf Elite Model Look 2015 zná vítězeStejně jako v předchozích ročnících, i tento rok se slavnostního finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2015 zúčastnily topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například česká vítězka světového finále Elite Model Look 2014 Barbora Podzimková, dále Karolína Mrozková, Zuzana Stránská a slovenské topmodelky Michaela Kocianová, Adriana Čerňanová, Baya Koláriková a mužští topmodelové Robin Barnet a Josef Utěkal.

Hudebními interprety finále byly zpěvačka Michaela Gemrotová a držitelé ceny Anděla, hudební formace Republic of Two. Finálovým večerem provázel divadelní režisér, dramatik, herec a moderátor Jiří Havelka, držitel ceny Alfréda Radoka.

O budoucích modelkách rozhodovala porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasedla například česká topmodelka a ambasadorka soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2015 Pavlína Němcová, slovenská topmodelka a ambasadorka soutěže Michaela Kocianová,  fotograf Michal Pudelka, prezident sítě Elite Model Management Vick Mihaci či ředitel soutěže Sáša Jány, který o soutěži říká:

„Jsem velice spokojen s průběhem finálového večera. Nádherné finalistky a finalisté okouzlili svou energií všechny přítomné hosty. Kolekce nejprestižnějších módních domů z Paříže či Milána, které byly pozvaným hostům prezentované, byly vrcholným módním zážitkem.“ Čestnou předsedkyní poroty 24. ročníku soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR se stala topmodelka Tereza Maxová.

Agentura Elite se i tento rok spojila s úspěšnou značkou vlasové kosmetiky Schwarzkopf, která se stala hlavním partnerem a spoluorganizátorem soutěže. Vlasová kosmetika Schwarzkopf se tak po dlouhodobé úzké spolupráci se světově známými celebritami, včetně modelek jako např. Claudia Schiffer a Heidi Klum, stala součástí jedinečného projektu objevujícího budoucí hvězdy modelingového průmyslu.

Pětileté partnerství jedničky ve vlasové péči v České republice značky Schwarzkopf a nejrenomovanější modelingové soutěže Elite Model Look nás velmi těší.  Finálový večer byl jedinečným zážitkem. Budeme držet palce vítězkám a vítězům na světovém finále“, říká k projektovému partnerství Aleš Malenka, ředitel divize Beauty Care společnosti Henkel.

V průběhu března a dubna se uskutečnilo v obchodních centrech po celé ČR a SR celkem 25 castingů, které přilákaly pozornost velkého množství mladých žen a mužů. Soustředění před samotným finále proběhlo od 28. srpna v pražském hotelu Ambassador – Zlatá Husa, kde byli zároveň finalistky a finalisté ubytováni. Po slavnostním finále se hosté přesunuli na afterparty do Art Restaurant Mánes.

Finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2015 se zúčastnili herečka , Zuzana Stivínová, Iva Pazderková, moderátorky Petra Svoboda a Emma Smetana, zpěvák Majk Spirit, Lukáš Hejlík s manželkou Veronikou a další zástupci českého a slovenského módního průmyslu a showbyznysu.

„Jsem rád, že finále Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR, které se opět konalo v nádherných prostorách Španělského sálu Pražského hradu, otevřelo i tento rok dveře profesionálního světového modelingu mladým lidem z Čech a Slovenska. Věřím, že navážou na úspěchy topmodelek, jako jsou Denisa Dvořáková, Hana Jiříčková, Linda Vojtová, Michaela Hlaváčková, Michaela Kocianová či nové tváře Barbora Podzimková nebo Eva Klímková, které vyhrály poslední ročníky světového finále,“ dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.

Soutěž Schwarzkopf Elite Model Look 2015 již zná své vítěze


Zdroj, foto: Agentura Elite Prague

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !