MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 9.9. 2015

9. 09. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 9.9. 2015 bude opět plná zajímavých hostů. Herečka Alena Mihulová, zpěvák Rytmus a newyorský hasič Tiernach Cassidy se představí v Show Jana Krause s datem 9.9. 2015.

Show Jana Krause – 9.9. 2015:


Alena Mihulová – film Domácí péče přinesl Aleně Mihulové ocenění a také velkolepý návrat na stříbrné plátno. „Sestřičky jsou mi asi souzeny,“ říká herečka, která v roce 1983 debutovala před kamerou v tragikomedii Sestřičky. Při natáčení tehdy poznala svého životního partnera, režiséra Karla Kachyňu. Vlasta z filmu Domácí péče je prý jiná. „Znám spoustu těchhle babiček a tetiček, které jsou tak obětavé a vydají tolik energie ze sebe, že už nemají žádnou pro sebe.“

Show Jana Krause 9.9. 2015Rytmus – vlastním jménem Patrik Vrbovský, slovenský rapper. Aktuálně je v kinech film RYTMUS sídliskový sen – snímek se natáčel osm let. Sám Patrik o něm říká: „Tohle není film, to je život.“ Diváci ho mohou vidět v Čechách i na Slovensku. Jak vznikal a proč?

Tiernach Cassidy – hasič z newyorské hasičské zbrojnice Engine 3 Ladder 12 v Chelsea, kterému bylo v době útoků na Světové obchodní centrum 29 let. Dne 11. září 2001 přežil jako jediný ze své čety pád věží, všichni ostatní zahynuli. Aby uctil jejich památku, nechal si Tiernach na záda vytetovat jejich jména.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 9.9. 2015 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !