Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 18. díl - Potíže s mladou i se starou

10. 03. 2020 | Televizní tipy
18. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Potíže s mladou i se starou“ a sledovat jej můžete 10.3. 2020. Týna i přes Jankovo naléhání odmítá, že by s ním začala chodit. Janek je podle ní městský člověk, zatímco ona je holka ze vsi. Posílá Janka zpět do Prahy. Běta jí řekne, že si šlape po štěstí.

Janek se vrátil do firmy. Volá Týně, ale ta mu to nezvedne. Od Hany se dozví, že má dnes večeřet s Denisou a její mámou. Prosí Hanu, aby nějak zařídila, že na tu večeři nepůjde. Denisa je kvůli tomu naštvaná, ale když zjistí, že má Janek lístek na dnešní koncert, tak hned obrátí. Od Romana se dozví, že se připravuje kšeft s Holubem, i když si to Janek nepřál.

Slunečná - 18. díl - Potíže s mladou i se starouRoman to samozřejmě podává tak, že si ten kšeft přeje Linhart, ale Janek mu to nevěří. Večer dorazí do bytu Janka Linhart i se dvěma mladýma holkama. Zrovna v tu chvíli mu volá Týna, ale Janek to nemůže vzít. Aby dostal holky z bytu tak jim řekne, že pokud budou žít promiskuitním životem, mohly by něco chytit. Holky to pochopí tak, že je John nakaženej a prchají z bytu. Ráno Hana sděluje Jankovi, že Johna už dvakrát volal Zavadil, vlastník několika bulvárních novin.

Jankovi dojde, že jedna z holek, co k němu včera John přivedl byla Zavadilová. Johna nejen proženou bulvárem, ale ještě dostane do huby. Janek se přizná, že o pohlavních chorobách řekl holkám on. Janek zjistí, že Doležal – otec té druhé dívky chce ukončit spolupráci na golfovém resortu. A to by John musel odepsat několik milionů. Když se snaží s Doležalem mluvit, tak ho Doležal pošle do háje. Janek to nezvládnul a firma přijde o kšeft. John zuří, že se do toho Janek pletl.

Denisa je z koncertu nadšená a chce prožít noc s Jankem. Ten prosí Hanu a Vildu, aby pro ni vymysleli program, nechce s ní spát.  Lída řeší Zdeňkovo znesvéprávnění, ale Zdeněk nechce, aby se do toho pleta. Všechno zařídí sám. Skutečně přijede Zdeňkův žák, Rudolf Žák, který všem vysvětluje, jak znesvéprávnění provedou. On napíše potvrzení, Lída s Frantou ho pošlou na soud. Soud požádá o přezkoumání a pošle k Vackům některého z Žákových kolegů, který jeho zprávu přezkoumá. Lída si myslí, že ten Žákův kolega bude v obraze a jen Zdeňkovo znesvéprávnění potvrdí.

Ale tak jednoduché to nebude, Zdeněk se bude muset jako nesvéprávný chovat. Ale až bude vila zase Zdeňkova, tak projde Zdeněk zázračnou léčbou a všechno bude zase jako dřív. Zdeněk se skutečně začne chovat tak podivně, že Štěpán, který neví o znesvéprávnění začne mít pocit, že mu hráblo. Ale Lída chce mít jistotu, tak na Zdeňka pošle Lubomíra, příbuzného Kratinových, soudního znalce. Zdeněk se před ním chová jako super magor, ale nakonec udělá chybu. Musí uznat, že ještě není tak dobrej. A to je voda na mlýn Lídy. Zdeněk musí uznat, že na podvody a lži je Lída nejlepší.

Tom nerad vidí, že se zase objevila Plesníková a přes různé dárky se snaží do-stat nenápadně kluky na svoji stranu. Tom si o tom s ní promluví, ale Plesníko-vá to odmítá. Ale zároveň prozradí, že už se kluků ptala, jestli by u ní nechtěli o víkendu být. Tom je naštvaný a seřve Plesníkovou. O tom, že by kluci u ní byli přes víkend nechce ani slyšet. Jenže kluci jsou zklamaní. Dolejš Toma přesvědčuje, aby kluky za Plesníkovou pouštěl, nebo za ní budou utíkat. A to se stane, Plesníková si přes Tomův zákaz vezme kluky na víkend. Tom jede s Tonym pro ně. Jenže Plesníková ho obviní, že zase začal brát prášky a přibouchne mu dveře před nosem. A ještě na ně pošle policii.

O seriálu Slunečná:


ČR 2019. Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další. Režie L. Kodad

18. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 10.3. 2020 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Slunečná je dobrá!!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles