Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky Milka Oreo White, Milka Tender Cow a hravé sušenky Oreo

14.09. - 20.09. 2020 | Aktuální soutěže

České děti nejsou žádní peciválové, 4 z 5 tráví denně volný čas venku


Výsledky průzkumu agentury NMS Market Research ukazují, že i přes nesporný vliv moderních technologií tráví české děti nejvíce volného času venku. Ty mladší si často venku hrají a jsou s nejbližší rodinou, starší pak spíše se svými kamarády. „Trávení mimoškolního času je do značné míry otázkou životních priorit rodičů. Tím je dán i poměr mezi konzumní zábavou a aktivitami, které zvyšují potenciál dítěte,“ uvádí PhDr. Jeroným Klimeš, Ph.D., odborník na rodinnou psychologii.

42 % dětí pravidleně navštěvuje zájmové kroužky


Děti jsou společenští tvorové a mnohem raději se s ostatními dětmi potkají přímo, nejen virtuálně prostřednictvím elektronických zařízení. Každý den vyrazí ven 4 z 5 dětí ve věku 6-18 let a v průměru tak tráví 2 a půl hodiny svého volného času. Potenciál dítěte rozvíjejí také zájmové kroužky a učení. Z výsledků průzkumu vyplývá, že zájmovým kroužkům se věnuje 42 % českých dětí, nejčastěji na prvním stupni základní školy a ve větší míře dívky. Polovina českých dětí každý týden navštěvuje sportovní tréninky. Zájem o kroužky a sporty ovšem u dětí s přibývajícím věkem postupně klesá. Výjimku tvoří pouze kroužky hudební, které mají v oblibě jak žáci základní školy, tak i středoškoláci.
výsledky průzkumu

Televize, videohry, nebo sociální sítě?


Mezi moderní technologie, které ovlivňují trávení volného času českých dětí, patří televize, jejímž sledováním tráví každý den necelé dvě hodiny 77 % dětí na prvním stupni. Středoškoláci ji sledují méně často. Naopak více času tráví na sociálních sítích, kde je shodně 77 % z nich téměř dvě a půl hodiny denně a aktivnější jsou v tomto ohledu dívky.

Chlapci významně častěji hrají videohry, denně se takto baví 67 % z nich. Výsledky průzkumu uvádí, že u videoher tráví děti mnohem více času než před třemi lety. Na prvním stupni se hraní videoher častěji věnuje dokonce 47 % dětí, naopak postupně klesá zájem o hraní si s hračkami.   
Milka Oreo

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky sladkostí Milka Oreo probíhá od pondělí 14. září do 20. září 2020.  
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček sladkostí Milka Oreo White, Milka Tender Cow a hravé sušenky Oreo.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. září 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle