Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o bezdrátovou myš, USB klávesnici a pouzdro na tablet od Yenkee

30.01. - 5.02. 2017 | Aktuální soutěže
pouzdro na tablet











Univerzální nárazuvzdorné pouzdro na tablet

  • 2 v 1 Pouzdro a stojan
  • Optimální ochrana proti nárazům
  • Tenký a ekologicky šetrný materiál

Univerzální nárazuvzdorný kryt tabletu vyroben z pružného silikonu. Zpevněné rohy a specialní konstrukce ochraní váš tablet před nečekanými nárazy a pády. Díky své speciální konstrukci a šetřným materiálům je tento kryt idealní ochranou pro tablety použivané dětmi. Kryt lze snadno přeměnit na stojan pro pohodlne čtení, sledování videí, apod. Pouzdro je univerzální svou pružností a provedenim, díky kterému je kompatibilní se všemi tablety s obrazovkou 7" až 8" bez ohledu na jejích vnější rozměry.
klávesnice FANTASY

Drátová USB klávesnice FANTASY

  • Omyvatelná se snadným čištěním
  • Skvělý úhoz a viditelnost kláves
  • Jedinečný design a odolná konstrukce

Jedinečná USB klávesnice FANTASY je navržena pro děti, snílky a všechny, kdo se nespokojí s obyčejným stylem klávesnice. Jde o klávesnici s plnou velikostí se skvělým úhozem a viditelností kláves vhodnou pro domácí i kancelářské použití. YKB 1020 je omyvatelná, takže si nemusíte dělat starosti s vylitými nápoji, zbytky potravin, prachem a dalšími nečistotami. Snadné sušení a odtok tekutin je zajištěn odtokovými otvory umístěnými na zadní straně klávesnice.

bezdrátová myš


Bezdrátová myš Delhi

  • Dlouhá životnost baterií
  • Pro domácí i kancelářské použití
  • Citlivé a plynulé snímání pohybu

Myš je vybavena novou energeticky úspornou technologií pro životnost baterie více než 12 měsíců. Optické snímání s vysokým rozlišením (1000 dpi) umožňuje citlivé a plynulé ovládání kurzoru, přesné snímání pohybu, a snadný výběr textu.
Pro praváky i pro leváky. Pocit pohodlí v každé ruce.

Pravidla soutěže:
Soutěž o bezdrátovou myš, USB klávesnici a pouzdro na tablet od Yenkee probíhá od pondělí 30. ledna do neděle 5. února 2017.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje. 


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru Yenkee dle pořadí:

1. místo: Drátová USB klávesnice FANTASY
2. místo: Bezdrátová myš Delhi
3. místo: Univerzální nárazuvzdorné pouzdro na tablet


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. února a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry odeslány výhercům nejpozději do 7. března 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách Yenkee
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !