Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihu Co nám pomůže, když… Praktický domácí lékař od A do Z

20.01. - 26.01. 2020 | Aktuální soutěže

Praktický domácí lékař

od A do Z

z nakladatelství Start 


Kniha je praktickou příručkou plnou jednoduchých rad na drobná trápení i nepolevující zdravotní problémy. Vychází z toho, že nejdůležitější léčební prostředky najdete v kuchyni či v přírodě kolem nás a oživuje moudré rady našich babiček. Díky informacím uvedeným v této knize si můžete vylepšit zdravotní stav a také předejít mnoha zdravotním potížím.
Řada lidí je přesvědčena, že pro udržení zdraví je nezbytné konzumovat vitaminové a minerální doplňky. Desetiletí vědeckého výzkumu však ukazují, že zdraví příliš neprospívají, a mohou být dokonce škodlivé. Navíc konzumovat umělé vitaminy je zbytečné, pokud vám nějaký konkrétní nedoporučí váš lékař. Ušetřené peníze raději investujte do ovoce a zeleniny, jejich pravidelnou konzumací dostanete do svého těla dostatek potřebných vitaminů a minerálů. Čím více čerstvých potravin do těla dodáte, tím „čerstvěji“ se také budete cítit.

Praktický domácí lékařPři léčbě nemoci a k posílení zdraví a imunity si v lékárně nemusíte kupovat bylinky v kapslích, ale mnohem jednodušší, zdravější a levnější, je vypěstovat si některé bylinky doma nebo vyrazit do přírody a bylinky si natrhat a usušit. Mnohonásobně tak budete pečovat o svoje zdraví – pobyt na čerstvém vzduchu je velmi prospěšný a v bylinkách nebo lesních plodech sbíraných pro svoje nejbližší se zrcadlí pozitivní energie. A tu tam nezapracuje ani nejlepší výrobce potravinových doplňků.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knihu Co nám pomůže, když…  probíhá od pondělí 20. ledna  do neděle 26. ledna 2020.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knihu Co nám pomůže, když… Praktický domácí lékař od A do Z  z nakladatelství Start.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. ledna 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 27. února 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách www.jmandzukova.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle