Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihu SEBELÉČBA – cesta ke zdraví a vitalitě z nakladatelství START

9.10. - 15.10. 2017 | Aktuální soutěže

SEBELÉČBA

Jarmila Mandžuková


Milí čtenáři,

vítejte všichni, kteří jste se rozhodli zlepšit své zdraví. Tato kniha odhaluje a zpřístupňuje tajemství a úžasnou sílu vlastních léčivých sil. Dozvíte se zajímavé informace a cenné rady, jak využívat vlastní energii ke zmírnění nemocí, bolesti a nepohodlí, které s sebou přináší dnešní způsob života. Jednoduché sebeléčebné metody vám poskytnou širokou škálu pozitivních účinků od odstranění zdravotních potíží a zlepšení činnosti mnohých orgánů po relaxaci a nabytí lepší duševní pohody a vitality.

SebeléčbaZjistíte, že k dosažení velkého účinku jsou zapotřebí jen jednoduché prostředky. Stačí, když budete věřit, že existuje alternativa ke klasické medicíně a předepisování léků na vaše zdravotní potíže. Stačí uvědomit si, že tělo každého z nás má obrovské sebeléčebné schopnosti. Důvěřujte svému tělu, i sami sobě a dejte šanci vlastní sebeléčebné síle! Nepodléhejte však nerealistickým očekáváním okamžitého vyléčení. Pravé léčení se děje pomocí malých krůčků. Když se budete věnovat postupům a metodám z této knihy, vytvoříte si návyky, které se stanou součástí vašeho životního stylu. 


Mým nejvroucnějším přáním je, aby vám kniha pomohla ke zdraví, vitalitě a spokojenosti.  Buďte zdraví a sami sebou! 

Jarmila Mandžuková



Pravidla soutěže:
Soutěž o knihu SEBELÉČBA – cesta ke zdraví a vitalitě z nakladatelství START probíhá od pondělí 9. října do neděle 15. října 2017.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knihu SEBELÉČBA – cesta ke zdraví a vitalitě z nakladatelství START.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. října a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. listopadu 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Nakladatelství START
nebo stránkách autorky Jarmily Mandžukové
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !