Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky Jak mě překvapíš? a Dokážeš udržet tajemství?

23.09. - 29.09. 2019 | Aktuální soutěže
Jak mě překvpíš




















Jak mě překvapíš?

Sophie Kinsella


Po deseti společně prožitých letech mají Sylvie s Danem útulný domov, práci, která je baví a tak bezproblémovou komunikaci, že dokážou za sebe dokončovat věty. Mají šťastné manželství a domnívají se, že toho druhého znají dokonale. Když před nimi lékař nadhodí možnost, že by mohli spolu prožít dalších šedesát osm let..., propadnou panice.
Rozhodnou se osvěžit své manželství tím, že se budou vzájemně překvapovat. Ale jejich projekt Překvap mě – od neočekávaných dárků přes překvapivá setkání v restauraci po budoárové fotografie – přináší řadu lapálií s katastrofálními nebo komickými následky.

Dokážeš udržet tajemství

Dokážeš udržet tajemství?

Sophie Kinsella


Optimistické, ale smůlou pronásledované Emmě Corriganové se začíná dařit. Už skoro rok má stálé zaměstnání v podniku Panther Cola, po boku jí stojí skvělý přítel, a dokonce se před ní rýsuje naděje na pracovní postup. Všechno se ale zvrtne po schůzce s jedním nespokojeným klientem. Naprosto zničená se vrací z jednání letadlem a cestou se v hrozivé situaci během turbulencí svěří se svými nejintimnějšími pocity pohlednému muži na vedlejším sedadle. Když pak nazítří přijde do práce, ke svému zděšení zjistí, že její tajuplný společník je sám velký Jack Harper, šéf americké společnosti Panther Cola, který se vydal na týdenní návštěvu britské filiálky podniku.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky Jak mě překvapíš? a Dokážeš udržet tajemství? probíhá od pondělí 23. září do neděle 29. září 2019.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu knižních novinek Jak mě překvapíš? nebo Dokážeš udržet tajemství?.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. září  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. října na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství BB/Art
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !