Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o podzimní novinky vydavatelství Albatros media

28.09. - 4.10. 2020 | Aktuální soutěže

Černá a purpurová

Wojciech Dutka


Příběh lásky mezi slovenskou židovkou a nacistou z Osvětimi inspirovaný skutečnými událostmi. Milena Zingerová, dívka z respektované slovenské židovské rodiny, je v koncentračním táboře Osvětim odsouzena k smrti. Osud jí však dává šanci: Má zazpívat na narozeninové oslavě brutalitou proslulého příslušníka SS Franze Weimerta.

Saturnin zasahuje

Miroslav Macek


Nevypočitatelný sluha, před kterým není žádná mísa koblih v bezpečí, je zpět!
Legendární sluha Saturnin je zpátky – a pojede lyžovat! Do malebného prostředí zasněžených Orlických hor se vydá opět v doprovodu starých známých: věčně nesnesitelné tety Kateřiny, jejího neotesaného synka Milouše, sarkastického doktora Vlacha i laskavého dědečka, který nosí po kapsách nevyčerpatelnou zásobu povedených historek. Kdo tímto dobrodružstvím prosviští s elegantními obloučky? Komu se podaří salto nazad? A pro koho se tentokrát rozezní svatební zvony?
Albatros media

Hezčí svět

Barbora Šťastná


Je čas znovu postavit spálené mosty.
Začátkem května, když se nad naši zem pomalu sunul radioaktivní mrak z Černobylu, bylo Zdeně šest let. A tenkrát se stala věc, která změnila osud celé její rodiny. Co se událo? Proč nechce její matka mluvit o minulosti? A kdo je tajemná imaginární přítelkyně, kterou Zdena oslovuje Dede? Hledání odpovědí ji zavede do maringotky v sudetském pohraničí, do temné garáže přebudované na bunkr, ale i na pobřeží v daleké Bretani.

Balada o ptácích a hadech

Suzanne Collinsová


Hunger Games se vracejí! Poznejte minulost Coriolanuse Snowa.
Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé. Dostal ponižující úkol trénovat největšího outsidera, splátkyni z Dvanáctého kraje. V aréně bude probíhat boj na život a na smrt. Mimo ni Coriolanus začne se svou splátkyní soucítit a stane před zásadním rozhodnutím: řídit se pravidly, nebo přežít?
Albatros media

Válka je mým osudem

Lenka Klicperová, Markéta Kutilová


Přímo z první linie. Autentická reportážní kniha o válce v Sýrii.
Co se od roku 2019 odehrává v čím dál nepřehlednějším syrském konfliktu? Lenka Klicperová a Markéta Kutilová v bezprostřední reportáži sledují poslední bitvu s Islámským státem, tráví čas mezi zadrženými džihádisty i jejich manželkami a dokumentují masakry turecké armády. Čí zájmy se v Sýrii střetávají?

3 v 1: Demotivační diář

Veronika Arichteva, Martina Pártlová, Nikol Štíbrová


Když nemůžeš, tak přiber! Nekompromisní palba antirad do roku 2021.
Dejte si sladkou roční pauzu od dokonalého a ambiciózního světa, kde všichni vědí všechno líp než vy! Veronika Arichteva, Martina Pártlová a Nikol Štíbrová alias 3v1 spouští nekompromisní palbu antirad do roku 2021. S jediným diářem, který skutečně potřebujete, budete na té správné straně barikády.


Pravidla soutěže:
Soutěž o podzimní novinky vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 28. září do 4. října 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z podzimních novinek vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. října 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. října 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Albatros media


Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka