Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o rozvernou knihu pohádek Sára a toulavý dědeček

15.01. - 21.01. 2018 | Aktuální soutěže
Sára a toulavý dědeček












Sára a toulavý dědeček


Plné fantazie, dobrodružství, překvapení, vtipu, historických postav i moderních předmětů obklopujících dnešní děti – takové jsou pohádky Sára a toulavý dědeček.

Novinka z nakladatelství Práh potěší děti a také rodiče, kteří svým potomkům rádi dopřejí zábavné, a přitom podnětné čtení.  Novinář a spisovatel Josef Kejha do napínavého děje vedle hlavních hrdinů, dědy Honzy a jeho vnučky Sáry, přivádí také svatého Františka, Jana Amose Komenského, praotce Čecha či Karla IV. Stránky knížky zdobí nádherné barevné koláže Miroslava Huptycha.
Sára a toulavý dědeček
Kdysi se Honza vydal do světa a dostal se až mezi Papouščí indiány, kde z něho domorodý šaman vychoval svého nástupce. Trvalo to léta a doma na Honzu zatím čekala jeho nevěsta Kačenka. Zvídavá Sára, Honzova vnučka a také žákyně čtvrté třídy, už to nemohla vydržet a vydala se dědu hledat. A je z něj nadšená. Děda-šaman ovládá nevídaná kouzla. Klidně promění obra v bobra. Zlému černokněžníkovi vymění hlavu za kokosový ořech. Sebe a Sáru přesune do jiné doby a na jiné místo: třeba do tropické džungle nebo do sadu, kde místo hrušek visí mobily a požírá je Mobiložrout. A jako každá správná pohádka i tahle, přestože je opravdu netradiční a dost rozpustilá, končí šťastně. Dědeček Honza a babička Kačenka, od pana prezidenta dostanou řád Za trpělivost a Karel IV. jim předá jako svatební dar hrad Karlštejn.


Pravidla soutěže:
Soutěž o  rozvernou knihu pohádek Sára a toulavý dědeček probíhá od pondělí 15. ledna do neděle 21. ledna 2018.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají rozvernou knihu pohádek Sára a toulavý dědeček od vydavatelství Práh.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. ledna 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. února 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci



Nápovědu hledejte na stránkách vydavatelství Práh
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík