Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a získejte před Vánoci pomocníky pro kontrolu cholesterolu

9.12. - 15.12. 2019 | Aktuální soutěže
Každý druhý dospělý Čech má zvýšenou hladinu cholesterolu. A právě blížící se svátky spojené s mnoha dobrotami jí také příliš neprospějí. Mnozí nad tím mávnou rukou. Jenže dělají velkou chybu. Vystavují se totiž rizikům, které s sebou tento problém nese. Soutěžte s námi a vyhrajte doplňky stravy Naturevia Omega 3 a Vegapure Cardio, které vám pomohou mít cholesterol pod kontrolou a zdravé srdce!


S vysokou hladinou cholesterolu (tzv. hypercholesterolémií) totiž souvisí celá řada onemocnění, která mohou mít fatální následky. Mezi ty nejobávanější patří infarkt a mozková mrtvice. To ovšem není ani zdaleka vše, cholesterol má neblahý vliv také na rozvoj hypertenze (vysokého tlaku), ischemické choroby srdeční (nedostatečné prokrvení srdečního svalu) či metabolického syndromu, který je kombinací několika zdravotních onemocnění, jež mohou ohrožovat nejen srdce, ale i život.

Naturevia Vegapure Cardio

Rostlinné steroly si poradí


Proto neváhejte a bojujte s ním. K úspěchu pomůže zdravější a lehčí strava, omezení kouření, zvýšení pohybu a rostlinné steroly, jejichž vysokou účinnost na snížení hladiny cholesterolu prokázaly četné lékařské studie. Právě ty v dostatečném množství obsahuje doplněk stravy Naturevia Vegapure Cardio. S ním a zdravějším způsobem života můžete dosáhnout až 30% snížení hladiny cholesterolu.

Omega 3 k nezaplacení


Spolu s rostlinnými steroly vám pomohou také Omega-3 mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro náš organismus a mají na něj komplexní vliv. Podporují zdraví srdce, ale i správnou činnost mozku a očí. Byl prokázán jejich pozitivní účinek na duševní vitalitu, snížení hladiny triglyceridů v krvi či udržení normálního krevního tlaku. V organismu mají celkově protizánětlivý účinek. Bohužel naše tělo si je ale neumí samo vyrobit, a proto je potřeba mu tyto látky dodávat.


Naturevia Omega 3 One-a-Day
V tom vám pomůže novinka Naturevia Omega 3 One-a-Day. Patří k nejsilnějším na trhu a jedna kapsle obsahuje minimálně 700 mg omega-3 mastných kyselin, což je 2x více oproti běžným přípravkům s rybím olejem. Takže vám stačí jen jedna kapsle denně, abyste měli nejen zdravé srdce, ale i správně fungující mozek a oči.

Nemusíte už dál zbytečně polykat větší počet kapslí kalorického oleje, abyste získali potřebné množství látek pro všechny zmíněné orgány, jak jste byli doposud zvyklí. Navíc se nemusíte bát, že by vám po spolknutí preparátu zůstala v ústech nepříjemná pachuť rybího oleje, kterou jste v dětství nesnášeli. Omega-3 má z tučných ryb jen to nejlepší. A to je jistě důvod, proč zkusit své štěstí v soutěži o doplňky stravy Naturevia.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky s doplňky stravy Naturevia probíhá od pondělí 9. prosince do neděle 15. prosince 2019.  
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jeden z balíčků s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje Omega 3 One-a-Day a Naturevia Vegapure Cardio. Hodnota 1 výhry je cca 680 Kč. S nimi, zdravější stravou a pohybem budete mít cholesterol pod kontrolou.

.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Naturevia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle