8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček přírodní bylinné kosmetiky Dr. Dudek

30.01. - 5.02. 2017 | Aktuální soutěže
přírodní kosmetika Dr. Dudek












Příroda na prvním místě


Velmi často se v tomto ročním období dostáváme do nepříliš záviděníhodného stavu nemocných, především kvůli nečekaně chladnému počasí, oslabené imunitě nebo nedostatečně teplému šatníku. Pokud už se tak z jednoho nebo více vybraných důvodů stane, tak je nutné zvolit správný a rychlý postup jak znovu nastartovat organismus a posílit ho. Třezalkový olejVyhledávaným a prokazatelně úspěšným způsobem je využití přírodních produktů, které mají pro naše tělo blahodárné účinky. Bylinky jsou darem přírody a mohou nám pomoci překonat všední nemoci jako je kašel, nachlazení, únava, rýma, nespavost a jiné neduhy. Základem je ale vědět, jak která bylinka působí a jak ji správně použít v případě, že si je nasbíráme sami. Jednodušším způsobem je vybrat si v široké nabídce české rodinné firmy Dr. Dudek, která se zabývá výrobou bylinné kosmetiky na čistě přírodní bázi. 

Pokud si vybereme léčit nemoci s pomocí bylinek, tak oceníme především královnu svatojánského kvítí, třezalku. V první řadě proto, že při nemocech dýchacích cest je účinné na prsa přikládat teplé obklady s třezalkovým olejem, které usnadňují odkašlávání. Třezalkový olej lze použít také při masážích bolavých zad a svalů pro jeho dlouhodobý prokrvující účinek. Díky svému hojivému působení se třezalkový olej hodí  i k  péči o jizvy, pro citlivou, suchou nebo podrážděnou a ekzematickou pokožku. Potírání spánků třezalkovým olejem pomáhá při migrénách a neurózách, bylina má totiž prokazatelné zklidňující a antidepresivní účinky.

Dr. DudekPokud chceme dopřát své pleti i celému tělu tu nejlepší péči nejen v zimním období, vybírejme produkty s kvalitním přírodním složením a prokazatelnými účinky. Přírodní kosmetika Dr. Dudek, která navazuje na tradiční receptury a rukodělné technologie spolu s moderními vědeckými poznatky, je přesně tím, co hledáme nejen pro sebe, ale pro celou rodinu.

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček přírodní bylinné kosmetiky Dr. Dudek probíhá od pondělí 30. ledna do neděle 5. února 2017.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje. 


7 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá  balíček tradiční přírodní bylinné kosmetiky Dr. Dudek.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. února a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry odeslány výhercům nejpozději do 27. února 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách přírodní bylinné kosmetiky Dr. Dudek
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !