Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nahý markýz

28. 05. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: Nahý markýz
Autor: Sally MacKenzie
Nakladatelství: Euromedia Group, k.s., Ikar
Rok vydání: 2010
Rozměry: 130 x 206 mm
Počet stran: 288 str.
Cena: 214 Kč

Nahý markýz je další příběh z volné série historických romancí z pera americké autorky Sally MacKenzie. Přináší humor, napínavé dobrodružství a erotické jiskření... Aby ji uklidnil, bude muset přiznat pravdu. A tou je, že se šíleně zamiloval..

Ukázka z knihy Nahý markýz:

nahy-markyzZatraceně, proč musel Paul umřít? Major Charles Draysmith stál na široké příjezdové cestě vysypané štěrkem, déšť mu stékal za krk a upřesně se díval na vysokou pískovcovou fasádu před sebou. Nechtěl jít dovnitř. Zdržoval se v Londýně, jak ldouho jen mohl, scházel se s právním zástupcem, Paulovými bankéři, staral se o všechny záležitosti související s dědictvím - a nenáviděl každou zpropadenou minutu. Každé další "ano, pane" mu zkracovalo život. Kvůli nějakému neznámému italskému zloději byl nyní markýzem z Knightsdale. Zimník mu promočil poryv deště a další voda mu stekla po šíji. Nemohl tam stát navěky jako trouba. Zakrátko přijede teta Bea s kočáry, se sloužícími a vykrmenou kočkou, aby se přichystala na domácí večírek. Bože. Zítra se do Knightsdale nahrne zástup mladých urozených panen a jejich matek. Vnitřnosti mu sevřela hrůza a dlaně se mu začaly potit stejně jakoo před každou bitvou, v níž bojoval na Pyrenejském poloostrově. Nejradši by se otočil a utekl. Popošel dopředu a zabušil na dveře.
"Dobré ráno, pane." "Opravdu dobré, Lamberte?" Charles nechal majordoma, aby si vzal jeho promočený klobouk a kabát. Viděl toho muže před deseti lety - na Paulově svatbě. Nyní měl vrásky kolem úst i očí a prořídlé vlasy. Nepochybně si i on všiml změn na mém zevnějšku, pomyslel si Charles. Když jsem byl naposledy doma, sotva jsem vyšel z univerzity. Teď je mi třicet a zestárl jsem krví a prochem války. "Postará se někdo o mého koně?" "Jistě, pane. Přijela s vámi lady Beatrice?" "Ne, vyrazil jsem napřed. Co je to za kravál?" zaklel, když uslyšel vzdálené dunění, připomínající dělostřeleckou kanonádu. "myslím, že je to slečna Petersonová, pane, s lady Isabellou a lady Klárou." "Co krucinál dělají?" Charles zamířil ke schodům. Ten zvuk se linul z nějakého vyššího patra. "Hrají kuželky, pane. Na galerii."


Tuto knihu Nahý markýz koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách Knižního klubu.

PetraC
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !