Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den jak sen - 17. 10. 2022: Jak moc se (ne)shodne na průběhu svatebního dne Jana s Jaromírem?

17. 10. 2022 | Televizní tipy
Hlavní rozložení sil je jasné. Jana chce velkou svatbu. Klasickou, se vším všudy. Ovšem Jaromír spíš skromnější, fotbalovou. Takže na fotbalovém hřišti, kde zelená je tráva. Kdo se bude bát, že má zaječí úmysly, a proč takto neotřelý prostor? Prosadí si nevěsta svou, nebo dojde postupně ke kompromisu? Může svatba dopadnout skvěle, když mají oba snoubenci rozdílný názor na celý den? Kdo se bude bát deště, vedra, a hlavně – dá se i v této situaci najít kompromis?

Jaromír se považuje za obyčejného chlápka, který miluje fotbal. A na prahu padesátky se chce usadit. Jana a Jaromír zatím žijí v Praze, časem se ale plánují přestěhovat do Jaromírových rodných Ratíškovic. Janě se plán zamlouvá i proto, že by tam mohla mít svého koně. Splnit si sen.
Jana s Jaromírem se seznámili na služební cestě v zahraničí.

Den jak sen - 17. 10. 2022: Jak moc se (ne)shodne na průběhu svatebního dne Jana s Jaromírem?První krok ale musela udělat Jana. Jak proběhlo jejich první rande? A hlavně kde? Jaké kroky vedou k žádosti o ruku? Dívejte se. A zjistíte také to, jak lampa může zamávat pocitem z toho druhého. Lampou Jaromír neoslnil, po několika dalších schůzkách Jana ale pochopila, že by si spolu mohli rozumět. Protože, jak tvrdí Jaromír, je mentálně méně vyspělý, Jana víc. A tak šli do vztahu s tím, že chtějí dítě. Oba. Což se jim splnilo. Splní se jim také svatební sny?

Jana měla vysněnou svatbu. Zámeckou. Jaromír chtěl fotbalovou. Došli ke kompromisu. Ovšem Jaromír se přízná k noční můře – bojí se, že uteče od oltáře. Jana má však jasno: „To se mu jenom zdá, není to realita a nevěřím tomu, že by mě tam nechal.“ Jaromír dodává: „To bych si u nás na vesnici, kde svatba bude, nemohl dovolit.“

Kdy došlo k žádosti o ruku, byl při ní Jaromír nervózní a tušil někdo, co se chystá? Jak mají partneři zvládnuté tradiční postupy a jsou rodiny z protějšků svých dětí nadšené? A jak se jim bude líbit představa, že společenskou obuví mají být tenisky? No, moc ne.

Příběh plný emocí a nečekaných situací můžete sledovat v předpremiéře na Prima SHOW už 16. října večer. Následně pak 17. října ve 21.35 na Primě. Průvodcem bude herečka, zpěvačka a moderátorka Monika Absolonová, která během natáčení mnohokrát pomohla jako mediátor. A nakonec byl díky ní přístroj na přípravu párku v rohlíku vzat na milost a stal se součástí svatební hostiny. Tak se dívejte a nenechte si ujít velké přípravy na den D.

Sledujte pořad Den jak sen, ve kterém zažijete svatby klasické i hodně netradiční. Hlavně se ale dozvíte, co každé svatbě předchází. Sledujte láskyplnou cestu ke štěstí v pondělí 17. 10. 2022 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima Show


Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Den jak sen - 17. 10. 2022: Jak moc se (ne)shodne na průběhu svatebního dne Jana s Jaromírem?:

Den jak sen - 17. 10. 2022: Jak moc se (ne)shodne na průběhu svatebního dne Jana s Jaromírem?
Den jak sen - 17. 10. 2022: Jak moc se (ne)shodne na průběhu svatebního dne Jana s Jaromírem?
Den jak sen - 17. 10. 2022: Jak moc se (ne)shodne na průběhu svatebního dne Jana s Jaromírem?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !