Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 90. díl - Bohyně důchodového výměru

26. 09. 2019 | Televizní tipy
90. díl seriálu Krejzovi s názvem „Bohyně důchodového výměru“ můžete sledovat 26.9. 2019. Márty má zase problémy s paní Pivoňkovou, která se stále nehodlá smířit s tím, že by z Mártyho nevytáhla víc peněz.

Tentokrát dorazí s tím, že nemůže bydlet ve svém bytě, protože nejede výtah. Ale pravým důvodem je, že zjistila, že Márty bydlí ve vile. Márty se musí domluvit s Pavlem, aby ho nechal přespat v garáži. Je přesvědčený, že jen tak se Pivoňkové zbaví.

Krejzovi - 90. díl - Bohyně důchodového výměruPavel nerad souhlasí. Jenže Pivoňková další den Mártyho sleduje a začne mít podezření, že má svůj byt. Márty si vymýšlí, že byt patří bratranci a tvrdí, že opravdu bydlí u Krejzů v garáži. Pivoňková, aby se přesvědčila, tam jednu noc přespí s Pavlem i Mártym. Nakonec z Mártyho vymámí, aby jí aspoň koupil pořádný nákup.

Danka neví, kam se má po vyhazovu z televize vrtnout. Anna s Helenou ji přemlouvají, aby nastoupila v bance. Anna si od toho slibuje, že se Danka konečně zklidní. Jenže opak je pravdou. Danka sice nastoupí do banky, ale zastane se zaměstnankyně, na kterou řve nějaký klient.

Dokonce mu dá pár facek a někdo to natočí a video koluje po síti. Anna má z toho problémy a Danka musí banku opustit. Pája jí dohodí, aby tančila se stařečky v domově důchodců. Dají jí velké tringelty. Danka to nakonec udělá, ale živit se tímto způsobem opravdu nechce. Bára ji přemluví, aby pomohla jí. Má teď spoustu práce.

Celý dům nespí, protože Bára vlivem těhotenství chrápe. Všichni se snaží přespat někde, kde její chrpání není slyšet, nebo si dávají špunty do uší. A Bára se pak ráno diví, kde všude lidé spí. Lukáš a Viki přemlouvají Ondřeje, aby o tom Báře řekl. Ale Ondřej nejdřív nechce, nicméně nakonec se nechá přemluvit a slíbí dětem, že o tom tedy Báře řekne.

Jenže nakonce to neudělá a když Luka Báře řekne, že Bára chrápe, tak se to popře. Nakonec se ale pochlapí a řekne jí to. Bára z toho nedělá vědu, zvlášť, když jí Luka pořídil protichrápací masku.

Krejza odjíždí natáčet a požádá Annu, aby hlídala Emu. Jí jediné může důvěřovat, že se Emě nic nestane. Jenže jak na potvoru se Ema Anně vysmekne z vodítka a obskočí ji nějaký pes. Anna přemlouvá Petra, aby dal Emě nějakou injekci, je přesvědčená, že bude mít Ema štěňata.

Ale Petr nechce. Nakonec jí to slíbí Pavel. Jenže když se Krejza vrátí, tak se zjistí, že by si vlastně štěňátka přál. Anna tedy běží za Pavlem, aby Emě tu injekci nedával. A zjistí, že Ema žádnou injekci nepotřebuje, protože štěňátka nečeká.

O seriálu Krejzovi:


Hrají: O. Navrátil, P. Tomicová, V. Hybnerová, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. Novotný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

90. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 26.9. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !