Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 24. díl - 18.5. 2016

18. 05. 2016 | Televizní tipy
24. díl nového televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Děda mimo mísu“ a sledovat jej můžete 18.5. 2016. Renáta chce, aby Leoš zjistil, proč Didi tak často chodí za Tréblem. Leoš se od Trébla dozvídá, že Didi potřebuje doučit němčinu, protože přechází na novou školou.

Trébl ho zve, aby se připojil. Ale setkání nedopadne nejlépe. Didi se s Leošem necítí dobře a dá to najevo. Ale Leoš se nevdává. Před Renátou raději vše tají. Béda se stále snaží zkontaktovat s Mankou, ale ta nereaguje. Je smutná. Štamgasti se ve 24. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 18.5. 2016 snaží, aby Manka zase byla veselá a popichují Ferdu, aby využil svou šanci a konečně přiznal city, které k Mance chová.

Ohnivý kuře - 24. díl - 18.5. 20164Ten je ale hodně nesmělý. Manka definitivně maže Bédu nejen ze svého mobilu, ale i ze života. Jenže Béda za ní přijede a opět má velmi věrohodnou historku. Manka ale vypadá rozhodně. Už je pozdě. O setkání řekne Malvíně a ta jí podpoří. Ale večer všichni zjistí, že Manka zmizela. Našli jen vzkaz, že si musela odjet něco zařídit. Bojí se, že jela za Bédou.

Veruna je ve 24. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 19.5. 2016 spokojená s vývojem vztahu s doktorem Markem. Chce jít do kina, ale Marek má naplánovanou večeři s jeho přáteli. Veruna začne řešit, co si vezme na sebe a zajde i ke kadeřníkovi. Do Grandu dorazí  v nápadných šatech a výrazně nalíčená. Marek na ní zírá, on sám je v ležérním oblečení. Jeho přátelé jsou nudní cyklisté, oblečeni spíše sportovně. Večer nedopadne dobře.

Aby se Veruna vyhnula dalšímu nudnému večírku, vymyslí si, že Burák má velkou oslavu narozenin. Marek přijde s nápadem, že stihnou oba večírky. Veruna musí přemluvit Buráka, aby si udělal narozeninový večírek. Ten souhlasí. Markovi se ale tenhle večírek vůbec nelíbil.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2016. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leicthová, L. Polišenská, P. Štěpánek, S. Babčáková, J. Polášek, D. Gránský, B. Seidlová, P. Batěk, L. Krobotová, M. Suchánek, L. Rybová a další.

Sledujte 24. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 18.5. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 24. díl - 18.5. 2016:

Ohnivý kuře - 24. díl - 18.5. 2016
Ohnivý kuře - 24. díl - 18.5. 2016
Ohnivý kuře - 24. díl - 18.5. 2016
Ohnivý kuře - 24. díl - 18.5. 2016
Ohnivý kuře - 24. díl - 18.5. 2016
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
seriálSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles