Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 48: Rukojmí z hospody, migranti, nebo zlodějíček, nenávistný mstivý důchodce a mnohem víc

25. 11. 2019 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Rukojmí


Na linku 158 volá mladá žena Lenka, která sděluje své obavy, že jejího bratra někdo unesl. Uvede svoji adresu a prosí o příjezd policie. Lenka uvede, že jí bratr zavolal na mobil, že by potřeboval půjčit peníze. Také ji ujistil, že jí je vrátí a pak všechno vysvětlí. Lenka policistům sdělí, že ji bratr požádal o částku třicet tisíc korun. Což jsou pro ni dvě její výplaty, o které by ji určitě bratr nežádal, kdyby nebyl v nějaké nouzi. Ona se ale bojí, že se bratrovi muselo něco stát, že se takhle běžně nechová. Policie doporučí, aby se chovala podle jeho instrukcí, oni celou věc prověří. Lenka se vydává na daný roh, kde už stojí muž a očividně na ni čeká. Když ji osloví, kde má peníze, v tu chvíli zasáhne policie. Muž vytáhne na svoji obranu motýlka/vystřelovací nůž, ale policista ho zpacifikuje i se zbraní. Policisté zavolají posily a pak se vydají do hospody, kde naleznou bratra oznamovatelky s dalším mužem, který ho tu drží, jako rukojmí. Když je muž, který sedí s Lenčiným bratrem u stolu, uvidí, pokusí se utéct. Ale policisté i jeho nakonec zadrží. Policisté podvodníky dopadnou a postupují dle zákona. Zjišťují zároveň, že byli v minulosti již oba trestaní.

Policie v akci 48: Rukojmí z hospody, migranti, nebo zlodějíček, nenávistný mstivý důchodce a mnohem vícPodezření na migranty

Na linku 158 udává anonymní svědkyně, že právě sleduje dodávku, ze které na semaforech vykoukl ze zavazadlového prostoru muž. Žena má obavu, aby se nejednalo o převoz migrantů, proto uvědomuje PČR. Policisté to zkontrolují, ale nikoho nevidí. Sotva už chtějí policisté dveře dodávky zabouchnout, ozve se ze zadní části prostoru podivný šramot a hlídka se rozhodne do vozu vstoupit s baterkou a podívat se, oč se jedná. K překvapení všech se v zadní části vozu krčí muž. Na vyzvání hlídky je legitimovaný Pavol Kováč následuje s tím, že do denního světla mžourá, jako kdyby byl v dodávce týdny. Na svou obranu tvrdí, že s řidičem nakládal zásilky a ten ho tam omylem zavřel. Řidič ale tvrdí, že pána nezná. Kováč náhle ztratí nervy a pokouší se policistům vymanit a utéct. Při tomto je však zadržen, zároveň však už neuhlídá nakradený obsah pod bundou a začne z něj padat elektronika, šperky a další předměty, které v balících odcizil. Hlídka jej okamžitě zatkne za krádež.

Nebezpečné buřty

Na linku 158 volá Lukáš Tetřev, že šel venčit svého psa do parku a v trávě našel buřt se zapíchanými hřebíky. Šlo o jasnou past na psy. Jeho chlupáč návnadu nesnědl jen náhodou.
Na místo je vyslána autohlídka policie. Nachází oznamovatele, který drží dva špekáčky s hřebíky. Hlídka natrefí na procházející se důchodkyni, která jim dá tip. Nic by nedala za to, když by pasti na psy líčil majitel domu, který leží hned u parku – Jaroslav Vavrda. Psy prý nesnáší, protože mu dělají škody na baráku. Nakonec se přizná. A je odvezen na stanici.

Motokros

Hlídka je přivolána anonymním oznamovatelem. Obyvatelům vadí, že v okolí někdo jezdí na motorce, dělá hluk a ničí trávník. Nejdříve vypadá pátrání jako neúspěšné, ale nakonec mladíka na motorce hlídka spatří. Začíná divoká honička, která končí až ve chvíli, kdy řidič nezvládne řízení a spadne. Spadne tak nešťastně, že to vypadá na zlomený loket a musí ho odvézt sanitka.


Sledujte premiérové příběhy Policie v akci od 25.11. 2019 na TV Prima. Každý všední den v 16.50. Plus bonus: V pátek vždy to nejlepší z již natočených a vysílaných epizod.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !