Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci v týdnu od 6. 3. 2023

6. 03. 2023 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Ztracená žákyně

Delta 104 provádí běžnou hlídku a vtom jí přijde hlášení z dispečinku, že v blízkosti jejich místa momentálního působení oznámil pan Lega zmizení dcery. Bez dalších detailů.
Jak dopadne tento případ a kdy se najde nezvěstná dcera? Dveře bytu otevírá matka, která vysvětluje, že včera měla dcera jít z kroužku k babičce, pak tam přespat a druhý den se vrátit ze školy zase domů. To se ale nestalo. Maminka tvrdí, že dnes zjistila, že dcera u babičky vůbec nebyla. Telefon dívce nefunguje. Dcera Patricie je tak nedohledatelná. Maminka podá informaci, co měla dcera na sobě. Rodina obvolala kamarádky, ale nikdo o dívce neví.

Policie v akci v týdnu od 6. 3. 2023Nikoho nenapadá, kde by mohla být, protože se pohybuje jen mezi domovem, kroužkem a kamarádkami ze třidy. Policisté si vyzvednou dívčino foto. Zjišťují, co měla na sobě, a to vše je okamžitě předáno dalším hlídkám. Jakmile mají policisté potřebné informace, začnou prohledávat nejbližší okolí. Ostatní hlídky taktéž. Dávají si navzájem informace o tom, jaká místa byla prohledána. Hlídka jede k nákupnímu centru, kde se teenageři často shromažďují. Jsou ale odvoláni zpět k matce, která má doplňující informace. Objevila se nová stopa? Objevila. Dcera je prý s kamarády na adrese, kterou udal kamarád. Dívčin otec už běžel na místo, kde by měla být, matka se ale bojí, že je otec prchlivý a že to nedopadne dobře.

Z auta je vidět rvačka. Otec se pere s teenagery. Policisté od sebe rvačku roztrhnout a vyžadují vysvětlení. Hoši, se kterými dcera byla, tvrdí, že je to jejich kámoška. A rodiče jí prý dovolili být venku. Dívka s nimi prý šla dobrovolně. Hoši tvrdí, že se nic nestalo a dívka byla v bezpečí. Situace je poměrně nepřehledná. Rodiče se chtějí ujmout vyšetřování sami, což situaci nepomáhá. Dcera je mimo, nekomunikuje, je netečná. Je vidět, že by mohla být pod vlivem alkoholu či drog, to ale bude předmětem dalšího zkoumání.

Mladíci tvrdí, že se dívali na filmy, nic jiného. Jsou tedy odvezeni na služebnu, kde budou nuceni podat vysvětlení. Stejně jako dcera. Tam budou všichni předáni kriminální službě. Patricie tvrdí, že jí je velmi špatně. Ale převoz zvládne. Zdá se, že jediný, komu se chce zvracet, je pan Lega. Je mu špatně při pomyšlení na to, co mohli dělat teenageři celou noc s jeho dcerou. Vzhledem k tomu, že se jedná o dítě, je třeba přistupovat k situaci opatrně, proto je namístě spolupracovat s útvarem kriminální policie.


Na televizních obrazovkách se 6. 3. 2023 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !