Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prázdniny - 5. díl - Štěnice a langoše

26. 07. 2017 | Televizní tipy
5. díl nového televizního seriálu Prázdniny nese název „Štěnice a langoše“ a sledovat jej můžete ve středu 26 .7. 2017. Ranní budíček v podobě křiku šesti dětí už není pro jejich otce neobvyklý. Když však zjistí, proč děti tentokrát křičí, jsou z toho sami vyděšeni.

Do peřin a matrací se jim nastěhovaly štěnice! Je potřeba je zneškodnit a celou chalupu deratizovat. Jejich záchranou se stává soused, který se k tomu uvolí a celá výprava tak mezitím může na koupaliště. Děti se těší jen do chvíle, než Zdeno zapomene, že Lily neumí plavat… Uvidíte už ve středu 26. 7. 2017  ve 20.15 na Primě v páté epizodě seriálu Prázdniny.

Prázdniny - 5. díl - Štěnice a langošeJednoho rána všichni zjistí, že mají v postelích štěnice. Jano zapálí oheň, v němž chce spálit všechno oblečení. Objeví se soused a poučí je, že šatstvo není třeba pálit, jen vydezinfikovat celou chalupu. Nabídne se, že přinese postřik a chalupu vyčistí. Dává tím celému osazenstvu chalupy prostor na návštěvu koupaliště.

V bazénu všichni řádí, včetně Zdena, který se svými bláznivými kousky vyrovná dětem. Ale jen do chvíle, než zapomene, že Lily neumí plavat, a on jí málem utopil. Laco ji zachrání a potěší ji příslibem, že se mu společně pomstí. Všichni kromě Zdena se při tom dobře pobaví. Po návratu na chalupu jim soused sdělí, že dovnitř ještě nemůžou. Jano rozhodne, že si udělají táborák a budou spát pod širákem.

Mezitím si Marika v práci postěžuje, že se jí rozbila pračka a manžela má s dětmi na chalupě. Jako „hodinový“ manžel se jí nabídne šéf. Marika ale netuší, že on si situaci vysvětluje jinak, a doufá, že když se nabídne pračku „opravit“, zažijí spolu romantickou chvilku.

Sledujte pátý díl seriálu Prázdniny ve středu 26. 7. 2017 ve 20.15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prázdniny - 5. díl - Štěnice a langoše:

Prázdniny - 5. díl - Štěnice a langoše
Prázdniny - 5. díl - Štěnice a langoše
Prázdniny - 5. díl - Štěnice a langoše
Prázdniny - 5. díl - Štěnice a langoše
Prázdniny - 5. díl - Štěnice a langoše
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles