MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strašidlář – Mezi námi starobylými strašidly

18. 03. 2014 | Knižní tipy
Název: Strašidlář – Mezi námi starobylými strašidly
Autor: Klimek Hynek
Nakladatelství: Grada
Formát: 170×240 mm
Rok vydání: 2014
Počet stran: 64
Cena: 198 Kč

Naši předkové dobře věděli, že když se jim ve stodole usadí stodolník, potká celou rodinu velké štěstí. Takový stodolník uměl ve všem dobře poradit, i trochu čarovat, a tam, kam zavítal, nastal blahobyt.

Strašidlář – Mezi námi starobylými strašidlyPrávě jeden z přívětivých stodolníků vás v této knížce seznámí s mnoha dalšími, dnes již pozapomenutými přízraky, strašidly a tajemnými jevy. Dozvíte se od něj kupříkladu o tom, že vedle polednic a klekánic existovali i poledníčci a klekáníčci, a také bejválci, obilní mužíčci, sekavé báby a mnohé další zlé i dobrotivé tajemné bytosti. Připomene i obrovitého lidožravého pavouka ze zapovězených lesů. Poutavé vyprávění vás obohatí o poznání, co si dříve lidé vyprávěli, čeho se báli a přinese vám spoustu zajímavých strašidelných zážitků.

Na začátku a na konci knížky Strašidlář  je originální mapka s výskytem starobylých strašidel, můžete si tak zjistit, kde které přebývalo.

Tuto knihuStrašidlář – Mezi námi starobylými strašidly koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Grada.cz

Notburga
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !