8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Terasy zdobí keramické imitace mědi, dřeva a kamene

21. 03. 2022 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

2cm keramické dlažby na terasy jsou tak krásné, až přechází zrak. I proto se na českých terasách objevují čím dál častěji, jiné venkovní podlahy jim jen stěží dovedou konkurovat. Navštivte 3 terasy, jejichž majitelé se nechali okouzlit úchvatným designem venkovních dlažeb o tloušťce 2 cm. První terasu zdobí keramická imitace mědi, duhou imitace dřeva a třetí dominuje design kamene. Majitelé zvolili pokládku venkovní dlažby na terče, která jim přinesla spoustu výhod.

První majitelka má u svého rodinného domu terasu, která připomíná azurově modré moře. Netradiční design terase vtiskla 2cm venkovní dlažba, která imituje zkorodovanou měď a má modro-zelenou barvu. Majitelka objevila tuto dlažbu na stránkách firmy M.B.KERAMIKA a dle svých slov se do ní okamžitě zamilovala. Rozhodla se pro nákup online z pohodlí svého domova.

dlažba Zinc v imitaci zkorodované mědi
Ozdobou prostorné terasy je 2cm dlažba Zinc v imitaci zkorodované mědi.


Nejdříve napsala na online chat firmy s dotazem na cenu dlažby. Jedna ze specialistek se jí ihned začala věnovat. Mimo jiné jí poslala detailní fotografie a videa venkovní dlažby.  Specialistka postupně vytvořila cenovou nabídku, doporučila vhodné terče a spočítala, kolik jich bude na terasu o rozloze 71 m² potřeba. Vzájemná komunikace probíhala také přes e-mail a telefon. Samozřejmostí bylo zaslání vzorku před objednáním a poté zajištění dopravy venkovní dlažby k zákaznici domů.

M.B.Keramika       
Detail modro-zelené dlažby v imitaci zkorodované mědi.


Proč se majitelka terasy rozhodla právě pro pokládku dlažby na terče, která se pokládá bez lepidla? „Líbí se mi, že pod dlažbou můžeme mít schované kabely od zahradního osvětlení. Snadný je také odtok dešťové vody, která proudí spárami mezi dlaždicemi. S dlažbou se dá i po pokládce manipulovat. Když bude třeba něco opravit nebo dlaždici vyměnit, půjde to snadno a hned,“ přiblížila zákaznice.

M.B.Keramika       
Kolem zahradní dlažby na terče je spousta zeleně.

 
2cm venkovní dlažby se dají pokládat nejen na terče, ale také do trávy a do štěrku. Spoustu inspirace najdete v článku Typy pokládky dlažby na terasu.

Také další majitel terasy zvolil 2cm dlažbu na terče. I on se rozhodl pro nákup online. Nejvíce jej okouzlila keramická imitace dřeva, která je na pohled i na dotek nerozeznatelná od pravého dřeva. Struktura dřeva je na dlažbě vykreslena naprosto dokonale. Majitel je rád, že ze zahradní keramické dlažby se nemohou uvolňovat třísky a že ji není třeba pravidelně ošetřovat tak jako pravé dřevo. I po mnoha letech bude mít keramická dlažba na terase majitele krásné barvy, které nevyblednou ani vlivem mrazu či slunce.
 
imitace dřeva
Majitel má na terase 2cm dlažbu imitující dřevo s názvem Silverwood.


Dominantou třetí terasy jsou 2cm dlaždice v imitaci kamene, které vypadají jako pravá kamenná podlaha. Majitelka si pochvaluje, že dlažba má potřebný stupeň protiskluznosti, neklouže a snadno se čistí. Design keramické dlažby dokonale ladí s fasádou domu a venkovním nábytkem. Na terasu se dokonce vešla i vířivka a další zahradní doplňky.

dlažba M.B.Keramika
Venkovní 2cm dlažba na terase v patře se jmenuje Pierre ve Rueve.

dlažba M.B.Keramika
Venkovní dlažba o tloušťce 2cm má kamennou strukturu.


Dlažba na terasách musí být vždy mrazuvzdorná a protiskluzová. Specialisté M.B.KERAMIKY vám rádi doporučí dlažbu se stupněm protiskluznosti pro vaše venkovní prostory, která se bude také snadno udržovat a čistit. 

Dlažbu na terče je možné pokládat i na terasy v patře a balkony. Spoustu inspirace najdete v článku Proč je 2cm keramická dlažba pro terasy v patře a balkony tím nejlepším řešením?

dlažba M.B.Keramika
Inspirace. 2cm venkovní dlažba na terase v patře se jmenuje Nordic Cold.


2cm dlažby jsou vhodné nejen na terasu, ale také například k bazénu. Zde je recenze jednoho z mnoha spokojených zákazníků. „Potřebovali jsme venkovní dlažbu okolo bazénu. Ještě nikdy jsme nezažili takovou skvělou péči o zákazníka. Specialistka na naše dotazy odpovídala téměř okamžitě a to i v pozdních hodinách. Pomohla nám vše propočítat, zařídila rychlou dopravu a vyřešila i náš nadstandartní požadavek ohledně lemových dlaždic. Tato firma se řadí mezi ty nejlepší. Vřele všem doporučuji,“ napsal zákazník na portál google.cz. Z takovýchto recenzí mají v M.B. KERAMICE velkou radost.

dlažba M.B.Keramika
Inspirace. Venkovní dlažba Oxide o tloušťce 2cm je vhodná i k bazénu a dokonale imituje kovový povrch.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Terasy zdobí keramické imitace mědi, dřeva a kamene:

Terasy zdobí keramické imitace mědi, dřeva a kamene
Terasy zdobí keramické imitace mědi, dřeva a kamene
Terasy zdobí keramické imitace mědi, dřeva a kamene
Terasy zdobí keramické imitace mědi, dřeva a kamene
Terasy zdobí keramické imitace mědi, dřeva a kamene
Terasy zdobí keramické imitace mědi, dřeva a kamene
Terasy zdobí keramické imitace mědi, dřeva a kamene
Terasy zdobí keramické imitace mědi, dřeva a kamene
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !