Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy dřeváky!

21. 07. 2010 | Trendy

Tento rok není pouze o extravagantním oblečením, ale je potřeba pozměnit i váš botník. Měli jsme tu éru kalhot do zvonu, letos i květinové vzory a hippies styl, není novinkou, že se vrací trendy z minulosti a v budoucnosti tomu nebude jinak.

Ale mnohé z nás překvapilo, když jsme v obchodech viděli boty – „dřeváky“. Také jste si řekla – „vždyť tohle nosila moje babička a já se jí ještě minulý rok smála…?“ Ano, ano, určitě jste nebyla sama. Ale tak i onak jsou teď IN a to především do horkých letních dnů. A ač se to nezdá, jsou i pohodlné.

 

Moderní dřeváky

Se slovem dřeváky si někdo možná vybaví staromódní celodřevěnou obuv. Tento druh bot se jim však příliš nepodobá. Trendy si žádají výšku, a té dřeváky vskutku dosahují. Moderní jsou dřeváky na platformě se středně vysokým až vysokým, širokým podpatkem. Dřeváky jsou ve špičce uzavřené, případně lehce vykrojené, celkově působí velmi zajímavě. A na jaké barvy se zaměřit? Trendy dřeváky jsou především v barvách jako je béžová, hnědá, černá, taktéž i výrazně červená a dokonce i pastelové barvy.

 

Jak – k čemu – proč?

Jak je nosit? K čemu? A proč? Tak to je naprosto jednoduché. Můžete je nosit prakticky ke všemu, co je letos IN. Nejvíce jsou ale ideální k sukním, šatům, tunikám, ale také ke kraťasům. Tip: Nazujte dřeváky k volné dlouhé košili přepásané silným výrazným páskem a získáte neodolatelně svůdný a přitom velice pohodlný letní outfit. A proč je nosit? Budete trendy, jedinečná a odvážná zkusit něco nového.

 

Nikolette

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
skvěle napsané, dřeváky jsou prostě úžasné a já je miluju, nosím je opravdu ke všemu a čím větší platforma, tím lípSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles