Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užijte si sv. Valentýna i Suchej únor chytře. S luxusním vínem bez alkoholu!

3. 02. 2021 | Svátky
Rádi si dopřejete kvalitní víno, ale zároveň vám vadí jeho „vedlejší účinky“? Jste po něm ospalí nebo vás bolí hlava?

Vyzkoušejte dealko víno a budete příjemně překvapeni. Navíc právě začínající „Suchý únor“ je období, ke kterému se sklenička dealko vína přece hodí víc než kdy jindy. Kromě toho se mnoho z nás snaží zhubnout po Vánocích a na sv. Valentýna mít krásnou linii. I k tomu je dealko víno jako stvořené. Obsahuje totiž jen cca 1/4 kalorií oproti běžným vínům a navíc flavonoidy obsažené ve víně působí jako antioxidant, odbourávají stres a pomáhají tělu lépe spalovat tuky. Dopřát si ho navíc mohou bez obav i těhotné a kojící ženy, pro něž je zejména červené dealko víno opravdu velmi prospěšné. Má v sobě například vitamíny E, A, C, B, dále hořčík, zinek, lithium, vápník, železo, draslík a mnoho dalších prvků. Vyvrací tedy známé rčení, že co je zdravé, nemůže být dobré.

Čisté víno bez jakýchkoli příměsí


Nealkoholických vín je na českém trhu značné množství. Jedno se ale vymyká zejména svojí kvalitou. Je jím francouzské dealko víno Bruno Marret, které oproti většině ostatním nealko vínům neobsahuje naprosto žádné přídavky jako mošt, cukr nebo aromata. Dealko víno Bruno Marret je tedy naprosto čisté víno bez jakýchkoli příměsí. Jeho jedinečná chuť i vůně je zachována díky patentované metodě dealkoholizace, ke které dochází biologicky přirozeným a šetrným procesem bez přidávání chemických látek. Po odebrání alkoholu ve vakuové komoře při teplotě -30 ºC je jeho zbytkový obsah menší než 0,0001%. Jen pro představu – kváskový chléb nebo zralý banán obsahuje alkoholu mnohem víc.

Užijte si sv. Valentýna i Suchej únor chytře. S luxusním vínem bez alkoholu!

Hrozny dealko vína Bruno Marret zrají ve francouzském Alsasku


U zrodu tohoto výjimečného vína stál roku 2000 cenami ověšený vinař Bruno Marret. Hrozny pěstuje na francouzských vinicích La Côte deVincent ve vyhlášené vinařské provincii Alsasku. Navzdory tomu, že se jedná o jeden z nejsušších regionů ve Francii, se zde pěstují odrůdy vína jako Riesling, Cinsault, Chiraz, Merlot, Grenache či Carignan, které dávají právě Dealko vínům Bruno Marret jejich jedinečnou chuť a vůni. Platí zde přímá úměra, že čím těžší přírodní podmínky má víno v průběhu svého růstu, tím bohatší chuť posléze získává a také je pro lidské tělo zdravější.

Ať už dealko víno vyzkoušíte na sv. Valentýna nebo si ho dopřejete kdykoli jindy během Suchého února, určitě nebudete zklamáni. Kloubí totiž požitek z lahodného nápoje a současně podporuje ve zdravém životním stylu, takže vás již nebudou trápit sebemenší výčitky svědomí.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !