8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vadí vám chemické koncentráty? Vydezinfikujte si domov vodní párou

23. 04. 2013 | Domácnost
V každém domově se drží špína a otrlé bakterie, které se s vámi vůbec nechtějí rozloučit. Často je proto nutné drasticky zasáhnout všemi prostředky. Bohužel je pak ale možné, že některý člen rodiny nebude na chemické saponáty dobře reagovat. Jak se s tím ale poprat? Máme pro vás tip – zkuste vodu.

Na chemické saponáty můžete zapomenout. Všechny bakterie a špínu vám ekologicky a ekonomicky dokáže zlikvidovat i obyčejná voda, která je v plynném skupenství natolik účinná, že budete moci ze země poprvé s klidem i jíst. Je totiž známo, že teploty nad 80°C zahubí všechny domácí bakterie. Právě proto je stostupňová pára, vycházející z parního čističe, úžasným pomocníkem v boji s domácími mikroby. Navíc je to i rychlé. Pára je připravena za pár minut od zapnutí přístroje.

Celé čištění k tomu všemu i ekonomické. Na hygienické vyčištění běžně špinavé podlahy v celé místnosti stačí na čistič postupně připnout 2 hadry z mikrotenového vlákna, které můžete poté hodit do pračky a znovu použít. Prostě rychlovka.

Vadí vám chemické koncentráty? Vydezinfikujte si domov vodní párouObyčejnou párou se zbavíte i zápachu moči vašich mazlíčků, nebo třeba mastné špíny z oken. Důkladně se dostane i mezi dlaždičky a vybělí všechny spáry, nebo vydrhne kovový dřez či letní gril. Jediné, co pro hladký průběh budete muset udělat, je zvolit si podle povrchu čištěné plochy správný nástavec. Čím tvrdší plocha, tím jsou třeba tvrdší vlákna nástavce.  

Další nespornou výhodou parního čištění je i bezpečnost práce. Přímo z nástavce vychází stostupňová pára, ale zkusíte-li dát ruku přibližně půl metru před nástavec, rozhodně se nespálíte. Pára je totiž okolím okamžitě zchlazena a na vzdálenost půl metru má už jen pouhých 40°C. Bonusem tak lze parní čistič používat i jako teplou sprchu pro vaše květiny, které ji budou vnímat velmi pozitivně, třeba jako příjemný déšť v pralese.  

Voda je velmi ekonomický čisticí prostředek, který lze v plynném stavu použít k odstraňování tapet, žehlení, čištění koupelen, plovoucích podlah, oken a mnoha dalších míst. Jedinou investicí do čisté domácnosti pro vás proto bude nákupní cena parního čističe, která se pohybuje v širokém rozmezí podle výkonnosti.

Zdroj, foto: Kärcher


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ale mám obavy,či je naozaj taký kvalitný,kedže výrobky z televíznych reklám nie vždy splnia to čo sa tam sľubuje,ale mám chuť si ho kúpiť. Taký predávajú aj v hypernove
Obrázek uživatelky
profil
S parními čištiči také nemám velké zkušenosti.Mamina má parní čistič na okna - říká tomu "kachna" a nemůže si to vynachválit.Ale já osobně jsem to ještě nezkoušela,ale vyzkouším to.
Obrázek uživatelky
profil
já bych doporučila parní mop 5v1 z televizních reklam, je super, přidávám odkaz a je to ten zelený

http://www.tvproducts.cz/cz/produkty/uklid-a-prani
Obrázek uživatelky
profil
To je suprová novinka, já totiž saponáty nesnáším, ač na ně alergická teda nejsem, ale i tak.
Obrázek uživatelky
profil
koupili nám ho do práce na úklid tělocvičny na karate- Chlapi, prý pohoda. Krátká rukojeť, bolí záda 6 min se zhřívá po tom co se donese na místo a naleje se do něj voda. Potřebujete dělat, sjedete 2 m čtvereční a zahřívá se, sjedete 2 m čtvereční a zahřívá se, sjedete 2 m čtvereční a.......fakt jsme z toho vodvázaný
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles