Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Falešný tatarský biftek

fotka Falešný tatarský biftek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Falešný tatarský biftek:

400 g ve slupce uvařených brambor  | 4 čerstvé žloutky  | 1 větší cibule  | 2 lžice rajského protlaku  | 1 lžice majoránky  | 1 lžice jemného kečupu  | 1 lžíce sojové omáčky  | 1 lžice worcestrové omáčky  | 1 lžice feferonkové pasty  | 1 lžice soli  |  čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu Falešný tatarský biftek:

Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Smícháme je s jemně nakrájenou cibulí, rajským protlakem, majonézou, kečupem, sojovou a worcesterskou omáčkou, feferonkovou pastou a podle chuti osolíme. Hmotu necháme asi 30 minut uležet v chladničce a pak z ní vytvarujeme na talíře 4 "tataráky" s důlkem uprostřed. Těsně před podáváním každý důlek naplníme žloutkem. Podáváme s topinkou s česnekem a nezapomeneme ani na mlýnek s pepřem na dochucení.


Další recepty na bifteky:
Falešný tatarský z vařených brambor
Salámový tatarský biftek
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z rajčat a okurek


Fotky receptu Falešný tatarský biftek:

Falešný tatarský biftek
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Falešný tatarský biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !