Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tatarský biftek z lososa

fotka Tatarský biftek z lososa
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tatarský biftek z lososa:

1 kg lososa  | 4 žloutky  | 2 cibule nebo 4 šalotky  | 4 stroužky česneku  | dle potřeby: olivový olej  | dle chuti: worchester, ostrý kečup, sůl a pepř

Postup přípravy receptu Tatarský biftek z lososa:

Lososa stáhneme z kůže. Středem ryby je pruh tmavšího masa, které odkrojíme a upravíme jinak, na biftek použijeme pouze červené maso (tmavé maso dodává trochu nahořklou příchuť). Skrojíme maso podle páteře a žeber na filety, které naškrábeme nožem najemno.
Přidáme najemno nakrájené cibule, prolisovaný česnek, žloutky, sůl, pepř, kečup a worchester. Směs promícháme, dochutíme a přidáme olivový olej. Znovu pořádně zpracujeme, až se tekuté ingredience vsáknou do masa. Podáváme namazané na topince potřené česnekem. Chutná téměř jako skutečný tatarský biftek.



Další recepty na bifteky:
Falešný tatarský z vařených brambor
Salámový tatarský biftek
Tatarský biftek z rajčat a okurek
Falešný tatarský biftek


Fotky receptu Tatarský biftek z lososa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatarský biftek z lososa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !