Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ve varu - 14. 1. 2024 na Primě

14. 01. 2024 | Televizní tipy
Jak to jde michelinskému kuchaři před kamerou? Sympatický Ondřej Molina předvede, že velmi dobře. Protože přeřeky, pohledy do jiné kamery, zvládnou i ostřílení profíci, kteří před kamerou stojí denně. Kdo je Ondřejm Molina, pokud ho neznáte a na co se od něj můžete těšit?

Během „svých dílů“ pořadu Ve varu, bude Ondřej spolupracovat s Jessé SOUSA DA CRUZ, také s Bárou Šimůnkovou. A věnovat se všichni budou rybám. Mořským i sladkovodním, v každém případě tématu, které je v Česku poměrně nedovysvětlené.

Ve varu - 14. 1. 2024 od od 14:55 na PriměZabrousíme i k tématu, jak vybírat ryby, jak zúročit potenciál každé z nich. A dojde také na mořské plody. Ondřej nám také poradí, jak zpracovat ryby: „ Vyfiletovat rybu můžete mnoha způsoby, každý si najde svůj, vy se můžete naučit ten můj, který mi funguje v restauračním provozu. A nezapomeňte při přípravě fileta na pinzetu. Bude se vám hodit, aby maso bylo bez kostí.“

A co dodat na závěr? Šéfkuchař má jasno, jaký tip by se vám mohl hodit: „Pokud děláte jakékoliv maso, nechte ho po vyndání z trouby trochu odpočinout. Protein se potřebuje „zklidnit“, je pak chutnější. Kromě toho si připravíte brazilský oblíbený pokrm losos s maracujou, dušené slávky.
Dojde také na poké (čti pokaj). 

Víte, že to vlastně všichni v Česku vyslovují špatně? Jaký je postup přípravy a proč je potřeba pro tohle jídlo dbát na kvalitu ryby, v tomto případě tuňáka? A co s makrelou? Dáte si pomazánku? Umíte ji připravit? Pokud ne, zkuste to pod taktovkou michelinského chefa. A navíc: Zjistíte, že tapioka je škrob, jak se jí, i to, že je vhodná pro celiaky. Ale tapiokové perly mohou ozvláštnit drink. Dodají mu karamelovou příchuť a texturu.

Kdo je Ondřej Molina?


Ondřej má za sebou dvouleté vedení vlastního podniku, nyní vede vlastní pop – up projekt se kterým oblíždí food festivaly a další akce. Vede také kurzy vaření, vysvětluje během lekcí, jak připravit sexy večeři. Také je možné si jej pro firemní akci najmout jako osobního kuchaře. Rád spolupracuje s kolegy z oboru gastronomie.

Sledujte pořad Ve varu, už v neděli 14. 1. od 14.55 na Primě!



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !