Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veterinární akademie – Škola začíná

25. 05. 2018 | Knižní tipy
Název: Veterinární akademie – Škola začíná
Autor: Rebecca Johnson
Nakladatelství: Fragment
Datum vydání:  5 / 2018
Formát: 129 x 193 mm
Počet stran: 128 stran
Cena: 143 Kč

"Tyhle holky mají jasno. Zbožňují zvířata, a proto jsou rozhodnuté stát se zvěrolékařkami! 1. díl nové série pro milovnice zvířat." Tyhle holky mají jasno. Milují zvířata a chtějí být zvěrolékařkami! Proto nastoupily do prvního ročníku veterinární školy. Učí se stříhat ovce, léčit nemocná zvířata a ve volném čase jezdí na koních.

Když jednu z oveček, o které pečují, napadne neznámá šelma, musí dát kamarádky hlavy dohromady. Budou jejich znalosti o zvířatech a jejich chování stačit na to, aby včas odhalily viníka a zabránily dalšímu neštěstí?

Veterinární akademie – Škola začínáI když je Abbey, Hanně a Talice teprve dvanáct let, už moc dobře vědí, čím chtějí být. Milují zvířata a jsou rozhodnuté stát se zvěrolékařkami! Proto nastoupily do prvního ročníku internátní veterinární školy.

Učí se stříhat ovce, léčit nemocná zvířata a ve volném čase jezdí na koních. Poklidné dny na školní farmě však naruší útok na jednu z oveček, o které holky pečují. Která šelma ji napadla a proč? Kamarádky musí dát hlavy dohromady a využít všechny své znalosti o zvířatech a jejich chování, aby včas odhalily viníka a zabránily dalšímu neštěstí…


Tuto knihu Veterinární akademie – Škola začíná koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Veterinární akademie – Škola začíná:

Veterinární akademie – Škola začíná
Veterinární akademie – Škola začíná
Veterinární akademie – Škola začíná
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles