MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vítězem bezpečnostních testů autosedaček je CYBEX Sirona

3. 06. 2013 | Technika
-Komerční sdělení-

Revoluční autosedačka CYBEX Sirona bezkonkurenčně zvítězila v prestižních testech bezpečnosti respektovaného německého automotoklubu ADAC a spotřebitelské organizace Stiftung Warentest. Společnost Cybex tak potvrdila vysokou kvalitu všech svých výrobků a po loňských třech vítězstvích v ostatních kategoriích ovládla letos i kategorii pro nejmladší děti.

Autosedačky jsou hodnoceny v pěti kategoriích, rozdělených dle věku a váhy dítěte, pro které jsou určeny. Testy se každoročně zaměřují nejen na to, jak sedačka obstojí v čelním a bočním nárazu, ale také na obsah škodlivých látek, ergonomii a lehkost manipulace se sedačkou, což je zejména pro ženy velmi užitečné.

SIRONASIRONA


Už od svého uvedení byla autosedačka CYBEX Sirona hitem (Kind + Jugend Innovation Award 2012 v Německu, vítěz Baby Innovation Award v Nizozemsku, vítěz Banta Award ve Velké Británii, ocenění „velmi dobré“ od německého Autobild.de).

Unikátnost autosedačky Sirona spočívá především v 360° otočném mechanismu, který umožňuje dítěti cestovat v pozici proti směru jízdy. Tato pozici mu v případě čelního nárazu zajišťuje o 80% vyšší bezpečnost! V pozici proti směru jízdy může cestovat dítě od 0-18 kg, tedy zhruba do jeho 4 let.
Další velkou výhodou je jednoduchá vstupní i výstupní pozice. Výstup a nástup je díky otočnému systému zcela bez komplikací. Autosedačka se otočí do požadované polohy pouze jedním kliknutím.
V pozici po směru jízdy může dítě cestovat cca od 9 měsíců do 4 let. V pozici po směru jízdy je dítě chráněno nastavitelným bezpečnostním pultem. Tento systém funguje jako nafouknutý airbag, který absorbuje energii nárazu celým jeho povrchem. Ve srovnání s běžnými 5-ti bodovými pásy je zatížení krku znatelně nižší. Zároveň díky novému integrovanému upevňovacímu systému už není nutné bezpečnostní pult upevňovat pomocí bezpečnostního pásu automobilu.
Sirona využívá k zajištění systém ISOFIX v automobilu a nepotřebuje tak další upevnění. Podpěra vpředu pomáhá absorbovat síly nárazu v případě čelního střetu a zároveň poskytuje dodatečnou stabilitu. Tato upevňovací technologie minimalizuje chyby při instalaci a optimalizuje ochranný efekt.

Cena autosedačky CYBEX Sirona je: 10. 590 Kč

Informace o cenách Cybex, další sortiment a seznam prodejců naleznete na www.babystar.cz. Vybrané kusy si také můžete prohlédnout v předváděcím středisku v Praze v Horních Počernicích.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vítězem bezpečnostních testů autosedaček je CYBEX Sirona:

Vítězem bezpečnostních testů autosedaček je CYBEX Sirona
Vítězem bezpečnostních testů autosedaček je CYBEX Sirona
Vítězem bezpečnostních testů autosedaček je CYBEX Sirona
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík 7 a 3 klíče SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
6
Obrázek uživatelky
profil
5 katů, 1 šprýmař a 1 bílá paní, celkem dobré.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
no a někdo 6 A 3 klíče SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pátý kat Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles