8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky – 3. 3. 2024

3. 03. 2024 | Televizní tipy
Kdo jiný než Láďa Hruška! Pobaví, poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří… Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Triky, rady, vychytávky, ale i nejcennější rodinné recepty přímo z vašich domovů.

Je tu zas Vychytávek čas! V premiérovém dílu ukáže Láďova vychytávka týdne, jak ze zlomené násady od koštěte vyrobit zamilované srdce na Mezinárodní den žen. Grilovací sezóna se pomaličku blíží a šikovný kutil Jirka tak předvede svůj doma sestavený gril ze starého bojleru a sekačky.

Vychytávky Ládi Hrušky – 3. 3. 2024Láďova domácí lékárna přinese recept na domácí sirup proti rýmě, chrapotu a nachlazení, který se při jarních změnách počasí bude jistě hodit. Divačka Lucka se podělí o svůj recept na úsporný koláč bez mouky, zato se sušenkami v drobence.

V dílně Láďa vykouzlí z obyčejného špalku vychytané a hlavně pohodlné sedátko k ohni, pod pergolu nebo na balkon. Během zimní pauzy se pěkně naplnil Láďův poštokufr, a nejlepší výrobky a výpěstky diváků tak ukáže Pošta pro Láďu. 

Na co se zaměřit po zimě na našich chatách a chalupách? Láďa poradí, jak je snadno vydezinfikovat pomocí eukalyptového přípravku vlastní výroby, a nezapomene se zaměřit i na okna a jejich údržbu. A na závěr v kuchyni upeče šťavnaté kuřátko jako z pohádky Josefa Lady.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte
v neděli 3. 3. 2024 ve 14.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky – 3. 3. 2024:

Vychytávky Ládi Hrušky – 3. 3. 2024
Vychytávky Ládi Hrušky – 3. 3. 2024
Vychytávky Ládi Hrušky – 3. 3. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !