8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výherci soutěže "Velká 14denní soutěž o robotický vysavač Goddess"

15. 11. 2010 | Výherci soutěží

Zdeňka Šabková, Vejprnice







VÝHERCŮM GRATULUJEME !!

  • výhry budou výhercům zaslány poštou do 30 dnů od ukončení soutěže.


Již nyní se můžete zúčastnit dalších soutěží








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nevím jestli jsem odpověděla správně ,chybička se vždy vloudit může.......ale 13 dní poctivě hledám odpovědi na které byli tuším dva nebo tři dny.Na včerejší už jsem bohužel dnes odpovědět nemohla ...
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den,

důrazně se distancujeme od Vašeho názoru a vyprošujeme si podobné komentáře. Nikde jsme toto nenaznačovali a Váš komentář nás uráží.
Obrázek uživatelky
profil
Pokusíme se v nejbližší době vytvořit na Vašich Osobních stránkách možnost, kde si budete moct prohlédnout nejen správné odpovědi, ale i to, jak jste na otázky u jednotlivých soutěží odpověděly Vy. Mějte ale prosím trpělivost, je nutné tuto službu vytvořit a v době Narozeninového pokladu je času výrazně méně, než bychom si přáli.
Obrázek uživatelky
profil
Právě naopak, chyba je jen na Vaší straně, protože jste možná právě Vy mohla výhru získat. Mohla jste být jediná, kdo na všechny otázky odpověděl správně a vysavač mohl být Váš. U 14 denních soutěží je naopak šance vyhrát mnohem větší právě proto, že je více otázek a čtenářky často chybují. Tím vzniká mnohem méně těch, ze kterých systém výherce vybírá.
Obrázek uživatelky
profil
To, že se Vám otázka vysvítí zeleně znamená, že jste na otázku odpověděla, v žádném případě Vás ale neinformuje o tom, zda správně či špatně.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles