Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výherci soutěže "Velká 14denní soutěž o robotický vysavač Goddess"

15. 11. 2010 | Výherci soutěží

Zdeňka Šabková, Vejprnice







VÝHERCŮM GRATULUJEME !!

  • výhry budou výhercům zaslány poštou do 30 dnů od ukončení soutěže.


Již nyní se můžete zúčastnit dalších soutěží








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mila redakce, budiz. Jeste jsem pro zverejneni, u ktere otazky se nejvice chybovalo a ktera odpoved byla spravna. Dekuji.
Lia
Obrázek uživatelky
profil
Není naší chybou, že žádná soutěžící neodpověděla správně na všechny soutěžní otázky. Jak jsme psali již dříve, po skončení Naroz.pokladu připravíme a spustíme pro Vás možnost, jak si u soutěží zkontrolovat, jak jste hlasovaly a jaká odpověď byla správná.

Komentáře, že jsme si výhru nechali, nebo že firma měla dobrou reklamu a výhru si nechala, jsou opět mylné a bohužel jsme to psali hned v úvodu, že výhru redakce ani neviděla a zůstává u pořadatele, který ji pravděpodobně použije pro některou z dalších soutěží. Ani klient z tohoto průběhu není šťastný, ale pravidla jsou jasně daná a neměnná.

Závěrem bychom rádi řekli, že jsme se vždy snažili naše soutěže dělat tak, aby byly co nejspravedlivější. Stejně tak, že soutěže tu pořádáme hlavně pro Vás, naše věrné čtenářky. Snažíme se, aby výhry byly co nejlákavější a aby Vás soutěžení u nás bavilo. Že se to ale nakonec obrátí proti nám a ať napíšeme cokoli, tak to budete přehlížet a stále tvrdit opak, nás velmi mrzí.
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den,

nečekejte od nás, že pokud nás někdo nařkne z podvodu nebo z neregulérnosti našich soutěží, že se nebudeme bránit. Stejně tak se nesnažíme někoho urážet nebo se nad někoho povyšovat, pouze se nenecháme urážet.

Pravidla máme nastavená od začátku stejně a v nich je jasně napsáno, že soutěž trvá od datumu do datumu. Po tomto datu tedy není logicky možné na otázky odpovídat, protože soutěž byla ukončena. Nebylo to možné u žádné předchozí soutěže a není to tedy možné ani v tomto případě. Odpovídat na několik otázek zpětně je možné v průběhu trvání soutěže, to je v pravidlech také jasně psáno. Takže obviňovat nás z toho, že si pravidla měníme podle sebe, je zcela zcestné.

V pravidlech je také jasně psáno "Celkový počet soutěžících, kteří odpověděli správně, vydělíme počtem výher". Není tedy možné po nás chtít, abychom vybírali výherce z těch, kteří odpověděli na některou otázku špatně. Tím bychom porušovali pravidla soutěže, která jsou takto nastavena od začátku.
Obrázek uživatelky
profil
>pokračování> ...mohli jste rozlosovat mezi soutěžícími s největším počtem správných odpovědí, ale to vás asi ani nenapadlo, že?

Ať už soutěž dopadla jakkoliv, zdrcující je Váš přístup k soutěžícím, který bohužel asi nadlouho zůstane vrytý do paměti. I pokud výsledky soutěže přehodnotíte, v což jistě mnozí doufají, naše společné přátelství nemůže pokračovat, pokud od Vás neobdržíme za špatné chování omluvu.
Obrázek uživatelky
profil
Soutěž nebyla regulérní, tvrďte si jak chcete, že je chyba na naší straně, já tomu nevěřím. Admine, kolik bylo vlastně soutěžících? Můžete to zvěřejnit? A všichni odověděli alespoň na jednu otázku špatně? Ano? Tak to je divné, že? Jestli Vám to nepřijde zvláštní a házíte vinu na soutěžící, je to pokrytecké jednání. To, že tvrdíte, že "čtenářky nehledají nápovědu a odpovídají často bez rozmyslu" nás uráží. Já si VŽDY odpovědi ověřuji a jak je patrno z diskuze, nejsem sám. Jak můžete tvrdit nesmysl typu: "Často si stěžujete, že nikdy nic nevyhrajete a tady je důkaz, že proto neděláte ani to základní - odpovědět správně." To myslíte vážně? Jak to sakra můžete tak jistě vědět?! Takhle si svých čtenářů vážíte? Takové hrubé jednání ze strany redakce jsem nikde jinde ještě nezažil! A fakt, že výhru ponecháte zadavateli, který si soutěží udělal vskutku dobrou reklamu, jen svědčí o Vašem přístupu k nám soutěžícím čtenářům. Jak bylo uvedeno, kdyby to bylo tak, jak píšete... >pokračování dále>
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles