8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do finálové pětky X Factoru nepostoupili Za 5 dvanáct

5. 05. 2008 | X Factor vyřazení
Těsně před branami TOP 5 skončila cesta X Factorem pro tříčlennou vokální skupinu Za 5 dvanáct. Stopku jim vystavil porotce Ondřej Soukup, který v duelu Kdo s koho?! upřednostnil Martinu Pártlovou.

Hudební soutěž X Factor zná po včerejšku nejlepší pětku finalistů. Prim v ní hrají soutěžící z kategorie 25+ Gábiny Osvaldové, která má ve hře stále ještě tři soutěžící. Naopak pouze po jednom finalistovi zbývá porotcům Ondřeji Soukupovi a Petru Jandovi v kategoriích 15-24 let a vokálních skupin. Může se tedy stát, že jeden z nich přijde v příštím kole i o svého posledního favorita.

Skupina Za 5 dvanáct se v Česko-slovenské noci představila s písněmi Nad horou svítá a Kým pri mne spíš, kterou se tato trojice rozhodla zazpívat bez doprovodu kapely. Diváci je však svými hlasy poprvé poslali do duelu Kdo s koho?!, ve kterém se utkali s Martinou Pártlovou. Pro ni to byla již druhá účast v duelu v řadě. Martina se ve včerejším kole představila s písněmi Spomal od skupiny Peha a cover verzí hitu Hot stuff s názvem Náskok od Hany Zagorové. Hlas Ondřeje Soukupa pak rozhodl, že soutěž opustili Za 5 dvanáct.

X FactorX Factor














V dalším kole nás čeká Noc oživlých legend. Soutěžící tak mohou vybírat z velkého množství písní legendárních hudebníků, kteří již nejsou mezi námi. Noc oživlých legend začíná v neděli 11. května ve 20 hodin na Nově a každý finalista zazpívá znovu dvě písně. O dalším vyřazeném pak rozhodnou opět hlasy diváků a porotců v pořadu X Factor – Kdo s koho?!, který začne ve 23 hodin po Střepinách a Mr.GS.



Zdroj: archiv TV Nova

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
škoda že vypadly byly zajímavý
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles