Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zlatá péče, která vás rozzáří

12. 07. 2012 | Trendy
Opálená pokožka působí neuvěřitelně sexy. To, že jste ještě neměla čas ani přemýšlet nad tím, kam letos vyrazíte nachytat bronz, je nám jasné.  I tak ale můžete předběhnout sezónu a k prvnímu opálení si trochu dopomoci. Svůdný nádech vám propůjčí solární záření.

Výsledek je viditelný už při první návštěvě solária, avšak je třeba jej neustále „přiživovat“. Chcete-li se ale vyhnout rizikům, která solária přináší, zaměřte se raději na samoopalovací nástřiky ve speciálních sprchách. Středomořské zhnědnutí se dostaví už po cca třech až čtyřech hodinách. Celkově efekt vydrží déle jak týden. Poté už je jen na vás, zda budete opálení podporovat doma za pomoci samoopalovacích krémů či si návštěvu zopakujete.

Zlaté líčeníZatřpyťte se!


Vaše pokožka dostane nový rozměr také při používání tělových krémů s přídavkem bronzových a zlatých mini částic, které se budou krásně třpytit při každém vašem pohybu. Třpytkami ozdobte hlavně odhalené paže, krk a dekolt. Do oblasti ďůlku mezi prsy můžete aplikovat trochu bronzeru a dopomoci si tak k žádoucímu push-up efektu.


Líčidla, která vás rozzáří


Vsaďte na kouzelnou moc zlatých stínů, bronzeru, make-upu se zlatým třpytem, lesku na rty či tvářenky se zlatou perletí a myslete na jednoduchá pravidla, která ještě více umocní váš zlatý look. Stín v jemném zlatavém odstínu aplikujte nejen na spodní pohyblivé víčko, ale také pod obočnicový oblouk.

Trochu naneste i do vnitřního koutku oka. Pokud používáte bronzer, krom líček jím ozdobte i střed čela a brady. Tvářenkou byste naopak měla „vytáhnout“ pouze kontury lícních kostí.

Zdroj, foto: La Belle

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zlatý stíny jsou super.Ale nesmí se to s tím líčením přehnat.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles