Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO Liberec – soutěž Fotka ze ZOO 2009 právě startuje!

2. 07. 2009 | ZOO Liberec

ZOO Liberec vyhlašuje další ročník klání FOTKA ZE ZOO 2009. Zúčastnit se může každý, kdo má pocit, že se mu v liberecké ZOO podařil zajímavý snímek. Pro aktuální ročník preferujeme portrétní fota našich zvířat, ale jedná se jen o doporučení. Pojetí snímku se meze nekladou. Novinkou je odbourání kategorií amatéři a profesionálové, všechny došlé snímky se budou hodnotit „jedním metrem“. Pět autorů nejlepších prací obdrží v září atraktivní ceny od liberecké ZOO.

Fotografie mohou soutěžící zasílat od 1. 7. do 21. 9. 2009 na adresu ZOO Liberec, odd. propagace, Masarykova 1347/31, Liberec 1, 46001 (na obálku heslo FOTKA ZE ZOO). K hodnocení přijímáme pouze fotografie zhotovené na fotopapír (ne v elektronické podobě!) v min. rozměru 15 x 21 cm a  v max. rozměru 20 x 30 cm.

Každý účastník smí do soutěže zaslat nejvíce 3 fotografie a každou z nich je nutno na rubu označit čitelně jménem autora, adresou a kontaktními údaji (e-mail, mobil). Soutěžní fotografie zpět nerozesíláme. Po vyhodnocení si je bude možné osobně vyzvednout.

Zdroj: ZOO LIBEREC

Notburga
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !