Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká prázdninová bichle vyřeší stravu od rána do večera po celé léto

15. 05. 2024 | Knižní tipy
-Komerční sdělení-

Přicházející letní prázdniny jsou jako stvořené pro odpočinek a vychutnávání si pohodových chvilek s rodinou a přáteli. Toto období je ale také nesmazatelně spojené s neustálou starostí o kručící břicha celé rodiny. Uspokojit mlsné jazýčky malých i velkých strávníků bude nyní jednodušší díky nové tištěné kuchařce s příznačným názvem Velká prázdninová bichle, která v sobě ukrývá 190 perfektních receptů na celé léto. Těšit se můžete mimo jiné na sladké i slané snídaně, jednoduché obědy, grilování pro masožravce i vegetariány či pestrou paletu zeleninových a ovocných salátů. Chybět samozřejmě nemůžou ani dobroty na výlety. Knížka vyjde v červnu, nyní ji lze předobjednat za zvýhodněnou cenu.

Velká prázdninová bichle vyřeší stravu od rána do večera po celé létoZa vznikem Velké prázdninové bichle stojí dvojice autorek Pavlína Mähringová a Veronika Břicháčková, které nejsou v oblasti vaření a vymýšlení originálních pokrmů rozhodně žádnými nováčky. Na svém kontě mají už trojici úspěšných receptových knih – Velká svačinková bichle, Velká obědová bichle a Velká polévková bichle. Nyní na ní navazují novinkou obsahující recepty na originální (nejen) prázdninové pokrmy pro celou rodinu.

„Velkou prázdninovou bichlí jsme se rozhodly zaplnit chybějící dílek naší Bichlové skládačky. Léto vnímáme jako to vůbec nejšťavnatější období roku, kdy nám naše česká kotlina poskytuje báječné ovoce a zeleninu. Rozhodly jsme se toho využít a připravily recepty, které využijete doslova od rána do večera po dobu celého léta,“
přibližují novinku autorky Pavlína s Veronikou.

190 perfektních receptů na celé léto – na doma, na výlet i na gril


Velká prázdninová bichleVelká prázdninová bichle obsahuje na více než 400 stránkách 190 perfektních receptů na celé léto. Autorky recepty rozdělily do čtyř hlavních kategorií – Snídaně, Obědy, Večeře a Speciály, ve kterých najdete recepty na sladké letní mlsání, výletní dobry a výborný dipy nejen na grilování. S laděním receptů jim stejně jako u předchozích tří bichlí pomáhala nutriční terapeutka Dana Hrnčířová. Za přečtení tak rozhodně stojí i úvodní část knížky, kde se na pár stránkách dozvíte spoustu užitečných informací o tom, jak se stravovat v létě.

„Těšit se můžete mimo jiné na sladké i slané snídaně, jednoduché obědy, grilování pro masožravce i vegetariány či pestrou paletu zeleninových a ovocných salátů. Chybět samozřejmě nemůžou ani dobroty na výlety. Stejně jako u předchozích kuchařek se držíme pravidla vařit jednoduše a z dostupných ingrediencí. Věříme, že pro vás bude Prázdninová bichle zdrojem inspirace a radosti z letního jídla,“ popisují autorky.

Velká prázdninová bichle














Každý recept obsahuje barevnou fotografii a informace o náročnosti a času přípravy. Kromě toho má také vlastní QR kód. Jeho načtením se dostanete k dalším informacím, funkcím a také alternativním verzím receptů bez lepku, laktózy, BKM a vajec v rámci členské sekce pro všechny majitele kuchařek.

Velkou polévkovou bichle lze nyní předobjednat za zvýhodněnou cenu na https://vicnezkucharka.cz/prazdninovabichle/




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Velká prázdninová bichle vyřeší stravu od rána do večera po celé léto:

Velká prázdninová bichle vyřeší stravu od rána do večera po celé léto
Velká prázdninová bichle vyřeší stravu od rána do večera po celé léto
Velká prázdninová bichle vyřeší stravu od rána do večera po celé léto
Velká prázdninová bichle vyřeší stravu od rána do večera po celé léto
Velká prázdninová bichle vyřeší stravu od rána do večera po celé léto
Velká prázdninová bichle vyřeší stravu od rána do večera po celé léto
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !