8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Kateřiny Žbirkové

14. 02. 2024 | Televizní tipy
Vdova po zpěvákovi Miroslavu Žbirkovi se vyrovnávala s náhlým odchodem milovaného muže, pro kterého byla nejen partnerkou, ale také dlouholetou manažerkou. Jejím příběhem provází Václav Žmolík. Režie V. Šimůnek 
(Premiéra)

Miroslav Žbirka se se svou budoucí ženou Kateřinou seznámil v době, kdy ještě chodila na gymnázium. Byl o patnáct let starší a v té době už patřil mezi populární zpěváky. Složil pro ni slavný hit Catherine, ja ťa veľmi ľúbim. Jejich vztah začal v roce 1984 a vydržel až do Mekyho smrti v roce 2021. Měli spolu dvě děti – Davida a Lindu. Meky nebyl jen manželem a otcem jejích dětí, ale i pracovním kolegou – vystudovala vysokou školu ekonomickou a stala se jeho manažerkou. Byli spojeni mimořádně silným poutem.

13. komnata Kateřiny ŽbirkovéMiroslav Žbirka zdědil po mamince to, že byl tzv. slabý na průdušky. Opakovaná plicní onemocnění a záněty léčené antibiotiky zničily jeho imunitu, a tak se mu zápal plic v roce 2021 stal osudným. Bylo mu pouhých 69 let. 

Katka se musela vyrovnat s odchodem muže, který byl středobodem jejího života. Nedlouho předtím jí navíc zemřel otec. 

Byl to pro Kateřinu nejtěžší rok v jejím životě. Útěchu našla v práci. A pomocnou ruku podali kamarádi a rodina. Ze smutků a depresí ji alespoň částečně vysvobodila práce na Mirově albu Posledné veci, na kterém pracovala společně se synem Davidem. Měla přitom pocit, že je její muž stále s ní.


Pořad 13. komnata Kateřiny Žbirkové můžete sledovat 

14. 2. 2024 od 21:30 na ČT1!!

Aopakování 20. 2.!


Zdroj, foto: Česká Televize

Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Kateřiny Žbirkové:

13. komnata Kateřiny Žbirkové
13. komnata Kateřiny Žbirkové
13. komnata Kateřiny Žbirkové
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !