Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

7 způsobů jak ženy šetří při nákupech

25. 04. 2022 | Finance
-Komerční sdělení-

Ne nadarmo se říká, že ženy si díky své prozíravé intuici poradí v každé situaci. A výjimkou nejsou ani online nákupy, kterým holdují v dnešní době častěji ženy než muži. Při zvyšujících se cenách se navíc každá uspořená koruna do rozpočtu hodí. Přečtěte si, jaké jsou nejčastější triky, díky kterým ušetříte.

1. Kuponové stránky


Pokud děláte nákup na vašem e-shopu, hodí se zkontrolovat, jestli zrovna neposkytuje slevový kód, kterým byste si mohli automaticky zlevnit celý nákup. Případně jestli zrovna nevyhlásili akci na váš oblíbený produkt. Pro tyto účely doporučujeme kuponový portál PromoKupon.cz, na kterém najdete všechny kupóny a slevy na jednom místě. Abyste měli lepší a pravidelný přehled, můžete odebírat jejich newsletter.
Nejlepší je vyhlížet akce sezónně, například když probíhá Black Friday, Velikonoce, Valentýn, MDŽ nebo OnaDnes. Spousta e-shopů má ale různé slevy celý rok, jen se mění jejich podoba.
platba kartou

2. Systematické nákupy


Chodíte každý den do krámku za rohem na 200korunové nákupy podle toho, co zrovna v ten den potřebujete? V tom případě nejen, že se hodně nachodíte, ale ve výsledku i hodně utratíte. Snažte se nakupovat věci ve větších baleních a zásobovat se v předstihu. Můžete tak vychytat ty nejlepší akce. A stejná logika se hodí i pro online nákupy, ať už kupujete oblečení nebo nábytek.
nákup

3. Doprava zdarma


Nejlepší je plánovat nákupy tak, abyste se dostali na částku, kdy máte dopravu zdarma. Někdy to jsou tisíce, ale někdy pouze stokoruny. Můžete říct svým kamarádkám, ať si z e-shopu taky něco koupí, a potom se dostanete k dopravě zdarmo snadněji.

4. Bazary


Na co kupovat nové, když použité zboží je daleko levnější a často splní stejný účel. To už nejedna maminka dávno ví a nepotřebuje kupovat nové oblečení pro potomka, který z toho stejně za rok vyroste.
Nejznámnější stránkou je bezpochyby Bazoš.cz, ale nyní vládne bazarovému světu spíše Facebook Marketplace.


5. Heureka a srovnávače


Koupit produkt z prvního webu, na který natrefíme, by bylo prvoplánově nerozumné. Radši obětujte pár vteřin tomu, abyste dali název produktu do srovnávače a hned uvidíte, kde získáte produkt nejlevněji. Srovnávat můžete na Heurece nebo dnes už to umí automaticky i Google, když zadáte název produktu do vyhledávání. Mezitím si na PromoKupon můžete ověřit, jaké slevové kódy jsou pro daný e-shop k dispozici, což vám také pomůže při porovnávání finálních cen.

6. Sdílení věcí


Věděli jste, že věci můžete půjčovat ostatním lidem v okolí a na tom vydělávat? Nebo alespoň sdílet náklady na jejich pořízení. Existuje na to portál Půjčím.to, kde své věci můžete jednoduše inzerovat nebo si je naopak půjčit od někoho jiného. Můžete to třeba zkusit s foťákem nebo elektrickým grilem.


7. Odložené financování nákupu


Zvlášť, pokud máte zrovna před výplatou, tak se hodí, pokud nákup můžete zaplatit o něco později. Na to vám pomůžou služby jako Twisto nebo mallpay. Ty vám dovolí zaplatit nákup až cca a za měsíc bez úroků. Mezitím vám přijde výplata a nákup můžete v klidu zaplatit. A pokud náhodou zboží mezitím vrátíte, tak nemusíte platit vůbec nic.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !