MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Akční komedie Zombieland

12. 12. 2009 | Novinky

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu.


Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies.

ukazkaWoody Harrelson se před nedávnem podílel na oscarovém snímku Tahle země není pro starý, který získal Oscara v kategorii Nejlepší film. A teď na tuto roli navazuje rolí ve filmu s názvem Zombieland? Herec sám říká, že ho zaujal scénář. „Pohybuje se na pomezí černé komedie a zombie hororu. To není snadné – musíte ve filmu zachovat určitou dávku reality, jinak se z něj stane fraška, ale to má zase další háčky.“ Kromě toho tu má možnost nakopat zadek zombies. Co víc by si mohl herec přát?

Vždycky jsem Zombieland považoval za něco jako Půlnoční běh se zombies,“ svěřuje se Ruben Fleischer, režisér filmu. „Stejně jako zmíněný film i tenhle spadá do několika různých žánrů. V první řadě je to komedie, road movie. Pochopitelně má v sobě hororové prvky a máme tu i jistou romantiku. Ta různorodost se mi zamlouvala a chtěl jsem celý film držet při zemi a trefit přesně ten správný tón.

Zombieland vznikl jako původní scénář Paula Wernicka a Rhetta Reese. „Všechny především zaujal scénář,“ vysvětluje Fleischer. „Je hrozně působivý. A Rhett a Paul s námi dokonale spolupracovali, a přitom – a to na nich obdivuji – zůstali věrní své původní vizi.“

ukazkaNatáčení začalo v Georgii, kde tvůrci filmu objevili dokonalý zábavní park, který vyhovoval jejich potřebám. „Už jsem v Georgii dvakrát natáčel a mám dobré zkušenosti s tamními štáby, i když šlo o mnohem skromnější projekty,“ míní Fleischer. „Skvělé na tom, že jsme nenatáčeli v Los Angeles, bylo to, že jsou lidé opravdu nadšení z toho, že mají možnost se podílet na natáčení filmu. V L. A. by nás nikdy žádný majitel domu, jaký ve filmu máme, nenechal u sebe doma natáčet. Tady šlo všechno mnohem snáz.


O TVŮRCÍCH

WOODY HARRELSON (Tallahassee) překvapuje svou neobvyklou směsicí charismatu a talentu diváky i filmové kritiky svými rolemi jak v mainstreamových, tak i v nezávislých projektech. Harrelson své široké herecké rozpětí nedávno potvrdil v komediích Poloprofesionál s Willem Ferrellem a Andrem Benjaminem, ve filmu Surfer, Dude s Matthewem McConaugheym a v dramatu Sedm životů v hlavní roli s Willem Smithem. Současně byl k vidění po boku Joshe Brolina, Javiera Bardema a Tommy Lee Jonese v oscarovém snímku Tahle země není pro starý bratří Coenů. Stejně tak byl nedávno k vidění ve filmu Brada Andersona Transsiberian, filmu Stuarta Townsenda Battle in Seattle a také ve snímku Zaka Penna The Grand.

JESSE EISENBERG (Columbus) naposledy hrál společně s Kristen Stewart ve filmu Grega Mottoly Zábavný park. Za svou roli ve filmu Roger Dodger byl na filmovém festivalu v San Diegu jmenován nejslibnějším nováčkem. Za svůj výkon ve filmu Oliheň a velryba byl nominován na Independent Spirit Award v kategorii Nejlepší výkon ve vedlejší roli a také na Critics Choice Award. Mezi jeho další snímky patří například Vesnice, Klub vyvolených, Prokletí a Lovci stínů. Před nedávnem dokončil natáčení filmu Holly Rollers, skutečného příběhu židovského dealera extáze.

EMMA STONE (Wichita) se díky svému půvabu a velkému nadání stává jednou z nejvyhledávanějších hollywoodských hereček. V současné době natáčí komedii Easy A, jejíž hlavní hrdinka, studentka střední školy, využívá školních klepů k obohacování a ke zvyšování své oblíbenosti. Film by měl mít premiéru v roce 2010.


Zdroj: Falcon.cz 


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !