8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe: Zaměstnanci prosí zoufale o pomoc

6. 10. 2009 | Televizní tipy

Zdeněk Pohlreich čelí skutečné výzvě. Restaurace U Rytíře, kam tentokrát přijíždí rozdávat radost a smích, leží v centru Liberce, jen pár kroků od radnice. Stylový a fungující podnik s výborným pohoštěním, oáza pohody pro lidi, kteří pracují a pohybují se uprostřed města, to je majitelčin sen.

Klidu je tam ale až příliš, dokonce tolik, že už to nebaví ani personál. Servírka Jitka a kuchař Pavel se proto rozhodli sami napsat šéfovi „závaznou z nejzávaznějších přihlášek“ do jeho pořadu a požádali ho o návštěvu bez vědomí majitelky. Jak to dopadlo, se podívejte už v úterý 6. října ve 21.20 na Primě.

zamestnanci-ano-sefeTaková věc se stala poprvé, a šéf je proto docela zvědavý, co ho U Rytíře čeká. Restaurace sídlí v domě, kde byl kdysi krejčovský salon, potom pizzerie. V přízemí je lékárna a do restaurace musíme vystoupat do prvního patra. I když je odtud hezký výhled, schodiště představuje určitou bariéru, která podnik znevýhodňuje. Chybí bezprostřední kontakt mezi potenciálními hosty a personálem, nalákat lidi k návštěvě je těžší

Majitelka restaurace, která uvízla v šéfově „gastropolepšovně“, je nadšená amatérka. Prohlašuje o sobě, že „umí trošku vařit a má nápady, tak proč to nezkusit“. Je pyšná na svou kreativitu, někdy zkouší nové pokrmy metodou pokus-omyl, dokud není s výsledkem spokojená. Chválí si nové kuchaře, mladé muže, kterým ještě není třicet let. V kuchyni teď vaří Pavel a indický kuchař, oba mají za sebou praxi v dobrých podnicích i účast v kulinářských soutěžích.

ano-sefeMajitelka udává, že od jejich působení se návštěvnost restaurace pomalu zlepšuje a naštěstí už neodpovídá situaci ze zvacího dopisu. Přemýšlí o tom, že se více zaměří na českou kuchyni, proto uvítá Zdeňkovy návrhy na nový, tradičnější a ucelenější jídelníček, ačkoliv o něj původně nežádala. Možná by se ještě mohl „říznout“ indickou kuchyní.

Pokud vás zajímá, jak připravuje šéf Café Imperial selátko a jak dopadl nový koncept restaurace U Rytíře, nenechte si ujít další premiérový díl gastronomické show Ano, šéfe! v úterý 6. října ve 21.20 na Primě!


Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz 


 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ještě jsem neviděla ani jeden díl, protože televizi nesleduji, ale věřím, zhe to musí být fajn pořad .... Už podle toho, co jsem slyšela, tak soudě podle toho, co zde čtu: )
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík možná vypadá arogantně, ale určitě není. Mě příjde jako člověk na svém místě. Takovích lidí víc. Občas je teda trochu sprostší, ale jinak superSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je to super, držím mu pěsti a přeju hodně štěstí. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Myslím si,že je na svém místě a fandím muSmajlíkTakových lidí by bylo na naše restaurace potřeba víc aby jim tam udělali trochu průvan Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc se nedívám, připadá mi šéf příliš arogantní
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles