Zdeněk Pohlreich čelí skutečné výzvě. Restaurace U Rytíře, kam tentokrát přijíždí rozdávat radost a smích, leží v centru Liberce, jen pár kroků od radnice. Stylový a fungující podnik s výborným pohoštěním, oáza pohody pro lidi, kteří pracují a pohybují se uprostřed města, to je majitelčin sen.
Klidu je tam ale až příliš, dokonce tolik, že už to nebaví ani personál. Servírka Jitka a kuchař Pavel se proto rozhodli sami napsat šéfovi „závaznou z nejzávaznějších přihlášek“ do jeho pořadu a požádali ho o návštěvu bez vědomí majitelky. Jak to dopadlo, se podívejte už v úterý 6. října ve 21.20 na Primě.
 Taková věc se stala poprvé, a šéf je proto docela zvědavý, co ho U Rytíře čeká. Restaurace sídlí v domě, kde byl kdysi krejčovský salon, potom pizzerie. V přízemí je lékárna a do restaurace musíme vystoupat do prvního patra. I když je odtud hezký výhled, schodiště představuje určitou bariéru, která podnik znevýhodňuje. Chybí bezprostřední kontakt mezi potenciálními hosty a personálem, nalákat lidi k návštěvě je těžší.
Taková věc se stala poprvé, a šéf je proto docela zvědavý, co ho U Rytíře čeká. Restaurace sídlí v domě, kde byl kdysi krejčovský salon, potom pizzerie. V přízemí je lékárna a do restaurace musíme vystoupat do prvního patra. I když je odtud hezký výhled, schodiště představuje určitou bariéru, která podnik znevýhodňuje. Chybí bezprostřední kontakt mezi potenciálními hosty a personálem, nalákat lidi k návštěvě je těžší.  
Majitelka restaurace, která uvízla v šéfově „gastropolepšovně“, je nadšená amatérka. Prohlašuje o sobě, že „umí trošku vařit a má nápady, tak proč to nezkusit“. Je pyšná na svou kreativitu, někdy zkouší nové pokrmy metodou pokus-omyl, dokud není s výsledkem spokojená. Chválí si nové kuchaře, mladé muže, kterým ještě není třicet let. V kuchyni teď vaří Pavel a indický kuchař, oba mají za sebou praxi v dobrých podnicích i účast v kulinářských soutěžích.
 Majitelka udává, že od jejich působení se návštěvnost restaurace pomalu zlepšuje a naštěstí už neodpovídá situaci ze zvacího dopisu. Přemýšlí o tom, že se více zaměří na českou kuchyni, proto uvítá Zdeňkovy návrhy na nový, tradičnější a ucelenější jídelníček, ačkoliv o něj původně nežádala. Možná by se ještě mohl „říznout“ indickou kuchyní.
Majitelka udává, že od jejich působení se návštěvnost restaurace pomalu zlepšuje a naštěstí už neodpovídá situaci ze zvacího dopisu. Přemýšlí o tom, že se více zaměří na českou kuchyni, proto uvítá Zdeňkovy návrhy na nový, tradičnější a ucelenější jídelníček, ačkoliv o něj původně nežádala. Možná by se ještě mohl „říznout“ indickou kuchyní. 
Pokud vás zajímá, jak připravuje šéf Café Imperial selátko a jak dopadl nový koncept restaurace U Rytíře, nenechte si ujít další premiérový díl gastronomické show Ano, šéfe! v úterý 6. října ve 21.20 na Primě!
Zdroj: Prima
Simbelmine
ChytráŽena.cz 
 
 
         Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější recepty
Bramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !
Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026









 
  




 
 



 možná vypadá arogantně, ale určitě není. Mě příjde jako člověk na svém místě. Takovích lidí víc. Občas je teda trochu sprostší, ale jinak super
 možná vypadá arogantně, ale určitě není. Mě příjde jako člověk na svém místě. Takovích lidí víc. Občas je teda trochu sprostší, ale jinak super


 Takových lidí by bylo na naše restaurace potřeba víc aby jim tam udělali trochu průvan
Takových lidí by bylo na naše restaurace potřeba víc aby jim tam udělali trochu průvan 

 
            	   
            	   
            	  