Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šéf zasáhne dvě mouchy jednou ranou

20. 10. 2009 | Televizní tipy

Šéf vyjíždí rozdávat radost a smích na Šumavu a zvolil si k tomu adekvátní dopravní prostředek. Přijede totiž na kole. Čekají ho tu rovnou dvě restaurace. Kromě části personálu mají společné i to, že nevydělávají. Šéf by měl oběma podnikům poradit s nastavením jídelníčku i ekonomiky. První díl ze Šumavy uvidíte už v úterý 20. října ve 21.20 na Primě!


Na zámku Kněžice vládne paní Jette Boel a její manžel Niels Brochner. Zamilovali se do chátrajícího domova pro seniory a rozhodli se ho přeměnit v hotel pro dánskou klientelu. Chtěli pro své hosty jen to nejlepší. Útulné nadstandardní pokoje, krásnou zahradu, program wellness. Zdejší úžasná příroda přímo vyzývá ke sportovním aktivitám nebo k turistice.

Ceny odpovídají tomuto záměru. Po roce projekt začal skomírat, takže se začínají poohlížet po Češích, kteří by do zámku také našli cestu. Kuchyně, kde vládne šéfkuchař Pavel, zatím připravovala spíš jednodušší občerstvení, večeře byly v v-restauracimezinárodním duchu. Dánové naše prostředí neznají a bojí se změn.

V zámku to vře pod povrchem, personál se bojí krachu, kuchaři souhlasí se Zdeňkem a jeho návrhy na původní kuchyni odpovídající místu. Majitelé váhají. Šéf se dokonce uchýlil k malé špionáži, aby se dozvěděl, co si skutečně myslí.

V podzámčí ve Vojeticích má Štěpán skvělé maso z vlastního chovu, dobré úmysly, šikovné a pracovité ruce, stejně tak jako jeho žena. Hospodský a farmář sklidil Zdeňkův obdiv a sympatie. Co mu poradí, aby začal konečně vydělávat? Hospodu má plnou, potřebuje ale zefektivnit provoz restaurace, aby v symbióze s jeho farmou lépe a přínosněji šlapala.

U Štěpána nemají otevřeno od rána, ve všední den začínají až odpoledne, ale o víkendu mají narváno, lidé si musejí místa rezervovat. Jídelníček je pod značným vlivem majitelovy tchyně a jídlo pod vlivem dochucovadel. Dvě restaurace, dva díly. Na ten první se můžete těšit už v úterý 20. října ve 21.20 na Primě!

Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Díváme se taky na tento pořad,jen kdyby furt na nenadávalSmajlíkjinak to jde.Knám do restaurace ve městě kdyby přišel tak jenom nadává,protože si objednáte třeba tří jídla a máte to přelité stejnou omáčkouSmajlík.Potom nikdo neví co to je za jídlo
Obrázek uživatelky
profil
Díváme se rádi,je to super pořad.
Obrázek uživatelky
profil
Dívám se pokaždé a myslím si že je to velice dobréalespon vydíme jaký nepořádek v některých kuchyní je.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Těším se na příště jak to tam dopadneSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Na televizi se nedívám skoro vůbec, protože většina pořadů je tak primitivní, že se divím, že se tolik lidí n to kouká. Takže k tomuto tématu se vyjádřit nemohu. Vybírám si hlavně dokumentární pořady, kvalitní hudební pořady, kterých je velmi málo, filmy pro náročné diváky a sportovní přenosy, těch sportů, které mě baví. Omlouvám se, že píši mimo mísu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles