MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Atmosféra Vánoc - Nápady na zhotovení dekorací, dárků a dobrot

19. 12. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Atmosféra Vánoc
Podtitul: Nápady na zhotovení dekorací, dárků a dobrot
Nakladatelství: Ikar
Vázaná vazba
Formát: 157 × 159 mm
Datum vydání: říjen 2012
Počet stran: 288
Cena: 228 Kč

Adventní věnce, jiskřící sníh, světlo svíček, vzduch provoněný vánočním pečením… Až konečně znovu nastane kouzelný čas Vánoc, mělo by být všechno hotovo a v dokonalém provedení.

Atmosféra Vánoc - Nápady na zhotovení dekorací, dárků a dobrotV knize Atmosféra Vánoc - Nápady na zhotovení dekorací, dárků a dobrot najdete nápady a rady, návody a recepty, které vás krok za krokem povedou, když se pustíte do vlastnoruční výroby vánoční dekorace a ozdob, když zatoužíte originálně naaranžovat dům, byt nebo i slavnostní tabuli při svátečním stolování.

K tomu objevíte nové rafinované recepty na vánoční cukroví a pečivo z celé Evropy, postupy jak zhotovit věnce, kytice, okrasné květináče, betlémy, svíčky, jmenovky, třpytivá jablka... Zkrátka všechno, co souvisí s Vánocemi, svátkem hojnosti a rozjímání.

Tuto knihu Atmosféra Vánoc - Nápady na zhotovení dekorací, dárků a dobrot koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !