MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 17. 2. 2019

17. 02. 2019 | Televizní tipy
Tomáš a Lukáš. Dva mladí muži s nelehkým osudem, kteří se ale rozhodně nevzdávají. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 17. 2. 2019 M. Dvořáček (Premiéra).

Tomáš z pořadu Pošta pro tebe ze dne 17. 2. 2019 přichází do studia, aby poznal svého otce. Vyrůstal bez rodičů, s matkou si nemohl vytvořit adekvátní vztah, protože je psychicky nemocná. Otec od rodiny odešel (nebo byl odejit?), když byl Tomáš ještě malý. Jeho výchovy se ujal dědeček. Tak se stalo, že Tomáš svého otce vůbec nezná, nezná ani důvody, proč jej nemohl nebo nechtěl vychovávat. Nikdo o něm Tomášovi nechtěl nic říct, když se ptal. Dosud cítí, že je to složité, nepříjemné téma.

Pošta pro tebeLukáš z pořadu Pošta pro tebe ze dne 17. 2. 2019 se narodil těžce tělesně postižený, doživotně závislý na pomoci ostatních. Zpočátku o něj pečovala rodina, ale když mu v pubertě zemřela matka, zázemí úplně ztratil. Stýskání ale není Lukášovi vlastní. V současnosti žije v centru pro tělesně postiženou mládež v Brně, a je tam rád.

Má totiž spoustu odvahy a energie, a co nezvládne rukama a nohama, zvládne ústy a hlavou. A možná také díky tomu není sám, má spoustu kamarádů a pár opravdových přátel. Jednoho důležitého kamaráda ale Lukáš dlouho postrádá a právě pro něj si přijel až do pražského studia, fyzický hendikep mu v tom rozhodně nezabránil.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 17. 2. 2019 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !