Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená doma? To nejlepší, co pro své nervy můžete udělat

14. 05. 2024 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Pro spoustu lidí je dovolená zdrojem stresu. Týden nebo dva u moře totiž bývají vykoupené nervy z balení, dlouhého cestování, toho, co všechno se může stát doma během vaší nepřítomnosti…

Na to, že je dovolená relativně stresující záležitostí, existuje celá řada studií a průzkumů. Odjet na ni totiž znamená spoustu plánování, balení, nakupování a cestování za tím, abyste se na pár dní mohli uvelebit na lehátku na pláži a nebo se oddávat předem naplánovaným aktivitám. Když na misku vah položíme dovolenou strávenou doma u bazénu na zahradě, zjistíme, že míra stresu se sníží téměř na nulu. Jak to?

Žádné balení, cestování ani vybalování


V závislosti na tom, kam se vydáte, může čas strávený na cestě tvořit i 15 % z celé dovolené. Je to opravdu to, po čem toužíte? Když si dovolenou naplánujete na doma, užíváte si odpočinek od první minuty. Za jedné podmínky: zakážete si plnit každodenní povinnosti.

Prostor pro bezprostřednost


Žádné fakultativní výlety, žádné plány, žádné čekání na opozdilce. Jednoduše děláte to, co právě chcete. A v rámci rodiny klidně každý něco jiného. Půlka rodiny by vyrazila na houby a druhá radši na ryby? No a proč by ne? Ve finále se pak všichni můžete potkat u bazénu. Relax je o čase stráveném společně i o samotě podle libosti.

Hlava na hlavě doma nehrozí


Ráno vstávat na budíka, abyste si zabrali na pláži lehátko, to doma opravdu nehrozí. Nejlepší místo u vody máte rezervované ve vlastním bazénu na zahradě stále a to, jestli se vám někde nezařezávají plavky nebo v nich nemáte moc velké břicho, tu nikoho nezajímá. Do vody si skočíte, kdykoliv budete chtít a klidně jen na pár temp před obědem.

Není bazén moc práce?


Ještě před lety platilo, že mít na zahradě bazén znamená kolem něj také dost skákat. “Dnes už jsou naštěstí technologie i materiály tak daleko, že práce kolem bazénu mohou skutečně zabrat jen pár minut týdně,” říkají bazénoví odborníci z Bazénů Relax. Tato česká firma vyrábí bazény výhradně z laminátu, který je z hlediska údržby nejméně náročný. V roudnickém bazénovém centru (které je mimochodem jedno z největších v ČR) vám bazén navrhnou a doporučí ideální kombinaci technologií tak, aby vám starost o bazén zabrala co nejméně času.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !