Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty z dluhů: nový pořad televize Prima, který hledá řešení krize každého rodinného rozpočtu

6. 08. 2020 | Televizní tipy
Nedostatek peněz dokáže pořádně zahýbat nejen lidskými osudy, ale také vztahy. Sledujte pořad Cesty z dluhů už 6. 8. 2020 ve 21.45 na Primě a zjistíte, že právě vyrovnané finance jsou zárukou spokojeného života.


Příběhy účastníků docushow Cesty z dluhů jsou různé, ale jedno mají společné. Účastníci všech dílů vědí, že je třeba postavit se na vlastní nohy, zvládnout dluhy a nepropadat se hlouběji do pasti nesplacených úvěrů i nevýhodných půjček.

Jenže v běžném životě, bez poradce, se to málokdy podaří. I proto přichází skupina Prima s novým pořadem Cesty z dluhů. Představí čtyři rodiny, které se souhrou okolností ocitly ve špatné finanční situaci. V každém díle moderátor a finanční poradce Jan Waldhauser radí, jak projít krizí rodinného rozpočtu.

Cesty z dluhů: nový pořad televize Prima, který hledá řešení krize každého rodinného rozpočtuRozdává úkoly, které vedou k lepší finanční gramotnosti, a penalizuje ve chvíli, kdy členové rodiny úkoly nesplní či nemají ani snahu s problémy cokoliv dělat. Jak se říká: Peníze hýbou světem… hýbou ale i vztahy, a tak je cílem pořadu „Cesty z dluhů“ zajistit nejen plné peněženky, ale i spokojenost rodiny.

Někteří účastníci pořadu se do něj přihlásili proto, že chtěli pomoci, ale zároveň si přáli na svém případu ukázat, jak snadno se může člověk v dluhové pasti ocitnout. Jiní zase potřebovali akutně pomoci s řešením své svízelné situace a další se s ohledem na děti rozhodli podělit o své životní zkušenosti.

Jak se všichni účastníci natáčení shodli, faktem je, že s nedostatkem financí v jejich domovech roste napětí. Podaří se jim zabojovat a získat zpět vyrovnaný rozpočet i klidný vztah?

Nový pořad Cesty z dluhů sledujte na TV Prima, od 6. srpna každý čtvrtek ve 21.45.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles